EŞİ İLE SORUN YAŞAYAN KADIN KAYIPLARA KARIŞTI

EŞİ İLE SORUN YAŞAYAN KADIN KAYIPLARA KARIŞTI

Kayseri’de, baba Hüseyin Cihan ile anne Raziye Cihan, 9 gün gündür kayıp olan evli ve 2 çocuk annesi kızları Meltem İriz’i her yerde arıyor.

9 gündür kayıp olan Meltem İriz’in babası Hüseyin Cihan, “Kızımın bir an önce bize dönmesini istiyorum. Tekrar babasının yanına dönsün. Annesini mi istiyor? Ablasını mı istiyor? Kimi istiyorsa onda kalsın. Neredeyse söylesin, biz gelip alalım. Bundan sonra kendisi hür olacak. Herhangi bir baskı ve tepki görmeyecek. Bir an önce bizi bu üzüntüden kurtarsın. Bize yerini bildirsin, ben sadece bunu istiyorum. Daha önce eşi ve kayınvalidesi ile sorunları vardı. Bu yüzden strese girdi. Annesine, ‘Ben arkadaşımın oradayım’ demiş. Bu arkadaşı kızımı kaç gün saklayabilecek? Kızımın bir an önce gelmesini istiyorum” diye konuştu.
Meltem İriz’in annesi Raziye Cihan ise, “Kızımın kocasıyla sorunları vardı. Biz belki düzelir, iyi olur dedik. Biz Sivas’ta yaşıyoruz. Kızım eşiyle Kayseri’de yaşıyordu. Kızımın yanına devamlı gelip gidemiyorduk. Kızım 9 günden beri kayıp. 2 çocuğu var ve bu çocuklar babaannesinin yanında kalıyor. Meltem, çık eve gel. Hepimiz gelmeni istiyoruz. Seni bir daha oraya göndermeyeceğiz. Nerede kalmak istiyorsan kal” şeklinde konuştu.
Kızının kendisini şimdiye kadar 1 defa aradığını belirten Cihan, “Kızım gittiğinden beri beni bir defa aradı bana, ‘Anne ben iyiyim, beni merak etmeyin, ben boşanma davası açacağım’ dedi. Bana başka bir şey de söylemedi. Kızım bana evden gitmeden önce, ‘Anne ben ne zamana kadar bu çileyi çekeceğim, bıktım artık’ dedi. Keşke o zaman söylediğinde götürseydim. Artık kızımın gelmesini istiyorum” dedi.
Meltem İriz’in dayısı Burhan Özdal da yeğeninin bir an önce ortaya çıkmasını ve nerede olduğunu haber vermesini istedi.



Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı