ESER OTOMOTİV TEMSA AİLESİNE KATILDI

ESER OTOMOTİV TEMSA AİLESİNE KATILDI

Temsa Global Kayseri yetkili satıcısı ve servisi açıldı. Açılışa Vali Mevlüt Bilici’de katıldı.

Kayseri’de faaliyet gösteren Eser otomotiv, Temsa Global Kayseri Yetkili satıcısı ve servisi bayii ailesine katılarak ilk şubesini açtı. Açılış törenine Vali Mevlüt Bilici, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç, Temsa Global Ceo’su Tamer Ünlü ,MHP MYK üyesi Mustafa Eraslan Melikgazi, İl müftüsü Ali Maraşlıgil,Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Adıyaman, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Açılış öncesinde davetliler işletmedeki araçları inceleme imkanı da buldular özellikle Vali Mevlüt Bilici ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın elektrikli otomobile ilgisi dikkatlerden kaçmadı. 

 

 

 Açılışta  konuşan Temsa Global Kayseri Distribitörü Saadettin Eraslan, Mıtsubıshı markasını Kayseri’ye getirmiş bulunmaktayız Kayseri halkına burada  3500 metre kare kapalı alanda hizmet vereceğiz. Biz 2008 yılından itibaren bu sektörde hizmet veriyoruz, bundan sonrada  Mıtsubıshı  markasıyla hizmete devam edeceğiz dedi.

 

 

Temsa Global Ceo’su Tamer ÜNLÜ’de konuşmasında Saadettin Eraslan’a böyle bir sorumluluğu üslendiği için teşekkür ederek  Distribütörlerin artık yedek parçadan ikinci el otomobile kadar her konuda  hizmet vermeye başladığına dikkat çekti.

 

 

Konuşmaların ardından  Temsa Global Kayseri Distribütörü ve Yetkili servisi  İl Müftüsü Ali MARAŞLIGİL’in duasının ardından açılışı gerçekleştirildi..

 

 

Açılışın ardından davetliler düzenlenen  kokteylde sohbet etme fırsatı buldular. Temsa Global yetkili satıcı Eser otomotiv AŞ, Anbar mahallesi Osman Kavuncu bulvarında Kayserililere hizmet verecek.

 



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı