ESENYURT MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI

ESENYURT MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI

BAŞKAN PALANCIOĞLU: “BU YAZI DOLU DOLU GEÇİRECEĞİZ ”

Melikgazi  Belediyesi ekiplerince Esenyurt Mahallesi’nde sürdürülen  asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi alan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu pandemi sürecinin faaliyetlerini yavaşlatmadığını vurgulayarak  “Pandemi sürecine yönelik  baştan beri muazzam bir çalışma yaptık.  Salgından dolayı Melikgazi’nin herhangi bir işi aksamadı ve  aksamayacak. Bu yazı dolu dolu geçireceğiz” değerlendirmesinde  bulundu.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Esenyurt Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Palancıoğlu medya mensuplarına pandemi sürecini  değerlendirip, devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Palancıoğlu pandemi sürecinin faaliyetlerini yavaşlatmadığının özellikle altını çizerek  “Sıfırdan yapılan yollarda süreç biraz yoracak ama vatandaşlarımızın sabırlı olması gerektiğini, bu sürecin duruma göre 1-2 ay sürebileceğini söylemek istiyorum. Şuanda ilkbaharın bitip yaza girme dönemindeyiz. Karasinek, sivrisinek ve haşarat ile ilgili de arkadaşlarımız yoğun bir gayret gösteriyorlar. Pandemiyle ilgili de zaten baştan beri muazzam bir çalışma yapmıştık. Hem maske dağıtımı hem 30 binin üzerinde iaşe dağıtımı hem de dezenfekte işlemi. Özellikle sağlık ocaklarında günde 4-5 defa dezenfekte yaptığımız, aynı şekilde ATM’ler ve akaryakıt istasyonlarında yoğun bir gayret gösterdik. Bu çalışmalarımız da devam ediyor.” İfadesini kullandı.

Başkan Palncıoğlu sözlerinin  sonunda 1 Haziran 2020 itibarı ile başlayacak olan normalleşme  sürecine dair de “Yeni normalleşme süreci 1 Haziran’dan itibaren başlayacak. Burada da eksikliklerin giderilmesi lazımdı. Biz belediye olarak hem olağanüstü meclis toplantılarımızı yaptık hem de ihalelerimizi yaptık. Dolayısıyla bu yazı dolu dolu geçireceğiz” diye konuştu.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"