KANALIMIZA ABONE OL
YEREL BASINA DESTEK OL
![]() |
Uğur ALTUNER editor@kayserihaber.com.tr |
POLİS, BEKÇİ VE ZABITA EKİPLERİNE SICAK ÇAY VE SANDVİÇ EKMEĞİ İKRAMI
Palancıoğlu: “Kayseri ilinde sanayinin, sanayi yatırımlarının ve ekonomik büyümenin temelinde belediyelerin akılcı, yerinde ve bilinçli yatırları yer almaktadır”
BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİ 6 BİN YILLIK TARİHİYLE ADETA AÇIK HAVA MÜZESİDİR”
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARETİNDE HAYIRSEVERLERİN DE KATILIMIYLA KAPSAMLI BİR TOPLANTI YAPILDI.
GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMETLER
(30 Mayıs 2020) ESENYURT MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI
BAŞKAN PALANCIOĞLU: “BU YAZI DOLU DOLU GEÇİRECEĞİZ ”
Kayseri Haber Gazetesi
Melikgazi Belediyesi ekiplerince Esenyurt Mahallesi’nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi alan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu pandemi sürecinin faaliyetlerini yavaşlatmadığını vurgulayarak “Pandemi sürecine yönelik baştan beri muazzam bir çalışma yaptık. Salgından dolayı Melikgazi’nin herhangi bir işi aksamadı ve aksamayacak. Bu yazı dolu dolu geçireceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Esenyurt Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Palancıoğlu medya mensuplarına pandemi sürecini değerlendirip, devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.
Başkan Palancıoğlu pandemi sürecinin faaliyetlerini yavaşlatmadığının özellikle altını çizerek “Sıfırdan yapılan yollarda süreç biraz yoracak ama vatandaşlarımızın sabırlı olması gerektiğini, bu sürecin duruma göre 1-2 ay sürebileceğini söylemek istiyorum. Şuanda ilkbaharın bitip yaza girme dönemindeyiz. Karasinek, sivrisinek ve haşarat ile ilgili de arkadaşlarımız yoğun bir gayret gösteriyorlar. Pandemiyle ilgili de zaten baştan beri muazzam bir çalışma yapmıştık. Hem maske dağıtımı hem 30 binin üzerinde iaşe dağıtımı hem de dezenfekte işlemi. Özellikle sağlık ocaklarında günde 4-5 defa dezenfekte yaptığımız, aynı şekilde ATM’ler ve akaryakıt istasyonlarında yoğun bir gayret gösterdik. Bu çalışmalarımız da devam ediyor.” İfadesini kullandı.
Başkan Palncıoğlu sözlerinin sonunda 1 Haziran 2020 itibarı ile başlayacak olan normalleşme sürecine dair de “Yeni normalleşme süreci 1 Haziran’dan itibaren başlayacak. Burada da eksikliklerin giderilmesi lazımdı. Biz belediye olarak hem olağanüstü meclis toplantılarımızı yaptık hem de ihalelerimizi yaptık. Dolayısıyla bu yazı dolu dolu geçireceğiz” diye konuştu.