ERÜ REKTÖRÜ PROF.DR. ÇALIŞ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

ERÜ REKTÖRÜ PROF.DR. ÇALIŞ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

ONLİNE OLARAK TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Erciyes Üniversitesi Dış ilişkiler Ofisi ve Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğü tarafından 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Erciyes Üniversitesi’ne kayıt yaptıran uluslararası öğrencilerin katılımı ile online olarak tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, uluslararası öğrencilerin eğitim almak için Erciyes Üniversitesi’ni tercihlerinden dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Covid-19 tedbirleri doğrultusunda online olarak düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, uluslararası öğrencilerin eğitim almak için Erciyes Üniversitesi’ni tercihlerinden dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Erciyes Üniversitesi’nin uluslararası bir bilim ve inovasyon üniversitesi olduğuna dikkat çeken Rektör Çalış, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sevgili öğrencilerimiz, sizlerin üniversitemizde eğitim almayı seçtiğiniz için mutluyuz. Erciyes Üniversitesi uluslararası bir bilim ve inovasyon üniversitesidir. Ayrıca, Türkiye’deki Araştırma Üniversitelerinden birisiyiz. Yani Türkiye üniversiteleri arasındaki öncülerden biriyiz. Amacımız, daha iyi bir gelecek için araştırmaya dayalı yeni bilgiler ortaya koymak ve inovasyonu teşvik etmektir. 1978 yılında kurulan üniversitemiz yaklaşık 54 bin öğrenci ve 2 bin 239 akademik personelden oluşmaktadır. Aynı zamanda bu geniş toplulukta 112 ülkeden 2 bin 932 uluslararası öğrencimiz bulunmaktadır. Elbette ki nitelikli bir akademik eğitim için buradasınız. Bununla beraber, umarım pandemi süreci sonrası çeşitli kültürel ve sosyal etkileşimlerden yararlanmak için de kampüsümüzde vaktiniz olacaktır.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor