ERÜ - TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ

ERÜ - TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ

YENİ MEZUNLARINI´NI COŞKU İLE UĞURLADI ?

Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi mezunu 80 öğrencisini coşku ile yeni hayatlarına uğurladı? Okullu günlere noktayı koymanın sevincini keplerini havaya fırlatarak kutlayan 80 genç mezunun gözlerinde bir an evvel hayata atılıp, kendi ayaklarının üzerinde durabilme isteği okunuyordu?
15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen etkinliğe; Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Küçükler, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Argunşah ve Prof. Dr. Hülya Argunşah ile çok sayıda akademisyen, öğrenci ve öğrenci yakınları katıldı.
Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Argunşah, yaptığı konuşmada, gençliğe yapılan yatırımın ülkeye ve bütün insanlığa yapılmış yatırım olduğunun altını çizerek ?Bugün burada bütün yüreğimizle gerçekleştirdiğimiz bir emeğin en güzel günü için buluştuk. Bundan birkaç yıl önce hayatı kazandırmak için bize teslim edilen memleketimizin güzel evlatlarını mezun ediyoruz. Yıllar içinde siz veliler ve biz öğretim üyeleri, öğrencilerimize bütün samimiyetimizle katkıda bulunmaya çalıştık. Sadece mesleki birikimimizle değil, aynı zamanda kişiliğimizle, sahip olduğumuz ve yaşattığımız değerlerimizle, bu gençleri hayata hazırlamaya çalıştık. Hepimiz gençliğe yapılan yatırımı, ülkeye ve bütün insanlığa yapılmış yatırım olarak görüyoruz. Bu inanç hepimizi mevcut şartlarımızı zorlamaya, sınırlı imkânlarımızı aşmaya, sadakatle üstün bir çaba içinde olmaya yönlendiriyor? değerlendirmesinde bulundu?.
Konuşmanın ardından mezun öğrencilere diplomaları verildi. Öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatmalarıyla tören sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı