ERÜ REKTÖR ADAYI PROF.DR. GÜVEN:

ERÜ REKTÖR ADAYI PROF.DR. GÜVEN:

?TECRÜBELERİMİ KULLANMAK İÇİN ADAYIM?

   17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Erciyes Üniversitesi rektörlük seçimleri öncesi adaylar kendilerini kamuoyuna tanıtmaya devam ediyorlar? Rektör adaylarından Erü Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güven haber ekibimize yaptığı değerlendirmede rektörlük yarışına dahil olma nedenini dile getirerek ?Tecrübelerimi üniversite lehine kullanmak için aday oldum? ifadesini kullandı?
17 Aralık 2015 tarihinde Erciyes Üniversitesi´nde gerçekleştirilecek olan rektörlük seçimi öncesi adaylıklarını kamuoyu ile paylaşan isimlere br yenisi daha eklendi? Erü Tıp Fakültesinde Dekan olarak görev yapan ve ilimiz kamuoyunun yakından tanıdığı Prof. Dr. Muhammet Güven haber ekibimiz aracılığı ile adaylığını duyurup, neden bu yarışa dahil olduğu konusunda detaylı bilgiler verdi? Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muhammet Güven, neden aday olduğuna dair şu açıklamaları yaptı.
Uzun yıllar Erciyes üniversitesinde idari görevlerde bulundum. Tıp Fakültesinde Başhekim yardımcılığı, Başhekimlik, son 5 yıldır da Tıp Fakültesi dekanlığı görevini yapıyorum. 25 yıldır Kayseri´de Erciyes Üniversitesinde görevdeyim bu süreç içerisinde gerek kurum içerisinde, gerekse kurum dışındaki görevlerde edindiğimiz bazı tecrübelerimiz var bu tecrübeleri üniversite lehine kullanmak amacıyla aday oldum.
Üniversitemiz aslında gelişimini büyük ölçüde tamamlamış bir üniversite, yeterli alt yapı,eleman ihtiyacı anlamında ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü tamamlamış durumda. Bundan sonraki süreçte ağırlı olarak gelir getirici işlemlerin arttırılması ve üniversitenin kendi imkanlarıyla ayakta durabilir hale gelmesi, birde üniversite kampüsümüzün daha yaşanabilir, öğrenciler için daha cazip bir hale getirilmesi için uğraşacağız. Bu anlamda da gerek sosyal alanlar, gerekse sportif alanlar etkinlikler bakımından da elimizden geleni yapacağız.
Ben bu süreçte tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum bütün adaylarımız bizim gibi daha iyisini yapmak için aday oluyorlar bende daha iyisini yapmak için aday oldum bu seçimin bütün üniversitemize hayırlı olmasını
diliyorum.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye