ERÜ HEMOTOLOJİ BİRİM SORUMLULARI

ERÜ HEMOTOLOJİ BİRİM SORUMLULARI

HASTALARI KANSER TÜRLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİ?


Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hemotoloji Birimince tertiplenen bilgilendirme toplantısında Onkoloji Hastanesi´nde tedavi gören hastalar ve hasta yakınları kanser hastalığı ve kanser türleri konusunda bilgilendirildiler?
Erciyes Üniversitesi Onkoloji Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikle alakalı açıklama yapan Hematoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Çetin, ?Alanında tüm Türkiye´de başarıları isim yapmış Erciyes Üniversitesi Hematoloji ve Nakil ünitesinde hastalara güncel modern tıbbi tedaviler başarılı şekilde uygulanmakta ve umudu kaybetmiş bir çok hastaya yaşamın kapılarını aralamaktadır? diyerek şöyle konuştu.
Tıbbi tedavilerin yanı sıra hastaların bilgilendirilmesi, moral vermek ve psikolojik destek sağlamak gibi konularda hasta ve yakınlarını ihmal etmeyen merkez çalışanları zaman zaman toplantılar düzenleyerek onlarla bir araya gelmektedir. Hasta ve yakınlarının katılımı ile ilki haziran 2014´de düzenlenen bu toplantıların dördüncüsünü gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Erciyes üniversitesi tıp fakültesi hematoloji bölümü ve Erciyes Transplant merkezi hematoloji ve nakil alanında Türkiye başarıları ile tanınan ve ayrıca tüm Türkiye´ye hizmet vermektedir. Dünyadaki yenilikleri yakın olarak takip edip güncel tedavileri hastalarına uygulayan merkezimizde ilik kanseri olan hastalar için özel kö hücre nakli programları uygulanmaktadır. Aynı zamanda da Avrupa´dan akredite olan merkezimizde yıllık 130-150 civarında kök hücre nakli yapılmaktadır. Son 10 yılda yapılan toplam kök hücre nakli sayısı 1400´e ulaşmıştır.
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı