ERSOY’DAN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

ERSOY’DAN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

MHP MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY: “KAYSERİ İL TEŞKİLATINDAKİ DEĞİŞİM BİR NÖBET DEĞİŞİMİDİR”  

Milliyetçi Hareket Partisi  Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, muhtarlarla gerçekleştirilen istişare toplantısında, muhtarların siyasetin omurgası ve bel kemiği olduğunu söyledi. Ersoy, MHP İl Başkanlığı'nda ki değişimle ilgili olarak da, "Kayseri İl teşkilatındaki değişim bir nöbet değişimidir” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İl Başkanı Adnan İncetoprak ile beraber Talas'taki muhtarlarla bir araya geldi. Talas'ta bir kafede düzenlenen programda, Ersoy ve İncetoprak muhtarlar ile görüşerek sıkıntılarını dinledi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan MHP Kayseri Milletvekili Ersoy, Serkan Tok'un görevden alınmasıyla ilgili sorulan bir soruya, "Genel Merkezimizin Kayseri İl Teşkilatı’nın feshi ile alakalı bir takdirleri oluştu. Bunun adı bir nöbet değişimidir diyerek şöyle konuştu: Bunun altında bir şey aramanın bir manası yoktur. Daha önceki konuşmamda da söyledim. Milliyetçi Hareket Partisinde nöbet değişimleri olur. Nöbeti devralan Adnan Başkanıma bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum, nöbeti devreden Serkan Başkanıma da teşekkür ediyorum. Onun dışında yeni yönetim anlamında Adnan Başkanın ismi ile birlikte çok ciddi bir talep oluştu. Adnan Başkanın hem esnaf olması hem Sarraflar ve Kuyumcular Oda Başkanı olması nedeniyle tercih edildi. Bugün itibari ile listeler Ankara’ya gönderildi. Yaklaşık 90 kişiden oluşan bir yönetim listesi var. Hepsi birbirlerinden kıymetli isimler. Hepsi işinde başarılı insanlar. Milliyetçi Hareket Partisini bundan sonra daha farklı yerlerde göreceğimizi umut ediyorum” dedi

Muhtarların düşüncelerinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Ersoy, “Muhtarların benim için ayrı bir hassasiyeti var. Çünkü bana göre muhtarlık müessesesi siyaseti omurgası ve bel kemiğidir. Muhtarların görüş düşünceleri bizim için çok önemlidir dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ise, "Kayseri’de çok iyi ve sıkı çalışmalar yapacağımıza söz veriyorum. Bundan sonra partimizin kapısı herkese açıktır. Küskünümüz, dargınımız hiç olmayacak. Daha geniş kitlelere daha iyi hizmetler götürebilmek adına milletvekillerimiz ile başkanlarımız ile el ele verip memleketimiz için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız” dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı