ERGROSS HALK PAZARI

ERGROSS HALK PAZARI

TANZİM SATIŞ FİYATLARINI KAYSERİ´YE GETİRDİ?

İlimizin tanınmış sucuk üreticilerinden Reyhan Sucukları´nın sahibi Eroğlu Ailesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Sıra Söğütler Caddesi´nde açtıkları ERGROSS Marketler zincirinin ilk şubesi ile tanzim satış fiyatlarını ilimize taşıdı? Kaliteyi ucuza satarak ilimiz sakinlerinin yüzünü güldürmeyi hedefleyen firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Enes EROĞLU haber ekibimize yaptığı değerlendirmede? 15 kalem üründe Kayseri´nin en ucuz ürünü ve en kaliteli ürününü biz satacağız? ifadesini kullandı?

İlimizin tanınmış sucuk üreticilerinden Reyhan Sucukları´nın sahibi Eroğlu Ailesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Sıra Söğütler Caddesi´nde açtıkları ERGROSS Marketler zincirinin ilk şubesi ile tanzim satış fiyatlarını ilimize taşıdı?

Mustafa Eraslan Lisesi´nin hemen yanında açılan ER-GROSS Market´te açılışa özel dev indirmelerle start veren firma yetkilileri Tomarza İlçesinde üretim yapan besi çiftliklerinden elde edilen doğal ürünleri ilimiz sakinlerinin beğenisine sunmak istediklerinin altını çiziyorlar?

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık´ın açılışını gerçekleştirdiği ERGROSS Marketler zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Enes Eroğlu haber ekibimize hedefleri ve hayata geçirdikleri çalışmalarla ilgili olarak şunları kaydetti ?Eraslan Lisesi´nin yanında eski Kilo Martket´in yerinde Ergross Halk Pazarı olarak hizmete açtık. Aslında toptan sucuk pastırma ve et işiyle uğraşıyoruz. Kendi markımızla toplam 120 ye yakın satış noktamız var. Bunların 4´ ü Erciyes´te? Erciyes Alberg Cafe, Hacı Otel Eras Otel, Tekir Sucuk Evi olmak üzere satış noktalarımız var. Kaleönü´nde de Reyhan Sucukları Tomarza olarak sucukları pişirip satıyoruz. Bununla beraber Efe Gross, Kayseri Gross, Cevizli Gross ve birçok küçük noktada olmak üzere 120 ye yakın satış noktalarımız var. Burayı açma sebebimiz ise Tomarza´ da 330 dönüm sulu arazili ve hayvancılık üzerine kurmuş olduğumuz projeli çiftliğimizde yetiştirdiğimiz organik ve doğal ürünleri Kayseri merkezde ve Türkiye genelinde pazarlamak ? Özellikle pişirerek satacağımız reyhan sucuklarını ve et gruplarını halkımıza hizmet vermek üzere açtık. Mevcut mağzamız da idaa ediyoruz 15 kalem üründe Kayseri´nin en ucuz ürünü ve en kaliteli ürünüdür?



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti