ERENKÖY MAHALLESİ

ERENKÖY MAHALLESİ

ASFALTLANIYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erenköy Mahallesi´nde doğalgaz hattı döşemesi tamamlanan yollarda düzenleme çalışmasını tamamladıklarını, şu anda 1 cadde ile 14 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.
Çevresi ve doğası ile uyumlu çalışmalar
Yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 1 cadde ve 14 sokak ile bunlara bağlantılı tüm yollarda asfalt çalışmasına başladıklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 1 cadde ile 14 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 10 bin ton asfalt kullanılacağını belirtti.
Yaz-Kış olmak üzere 12 ay oturan ailelerin sayısı artıyor
Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
Sayfiye mahallesi idi, 2 ve 3 katlı bahçeli evlerin olduğu sitelere dönüştü
?Erenköy Mahallesi eskiden bağ ve bahçe alanlı sayfiye bölgesi idi. Ancak son yıllarda bahçe nizamı 2 ve 3 katlı site şeklinde yapılan evlerle mahalle, 12 ay hizmet alan bir bölgeye dönüştü. Bir başka ifade ile bu mahallede eskiden 30-40 aile yaz aylarında otururken bugün 12 ay boyunca 540 konut yaz kış oturan bir semte dönüştü. Mahallenin son 10 yıldır nüfusunda 4000 artış olmuştur. Bu nedenle mahallede çevresi ile ve doğası ile uyumlu çalışmalar başlatılmıştır. Bu semtte yer alan Karadere Caddesi,1449, 1450, 1456, 1457, 1462, 1466, 1464, 1467, 1469, 1471, 1472, 1510 il 1514 sokaklar ile bunlara bağlantılı tüm yollarda altyapı çalışmasını gerçekleştirdik. Şu anda asfaltlama çalışmasına başladık. Yol genişletme ve çevre düzenleme, yaya yolu ile semt otopark yapımı sonrası Erenköy Mahallesi´nin tüm yolları asfaltlanacaktır. Bu çalışma esnasında diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirildi?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor