ERCİYES`TEKİ OTELLER İÇİN YOL VE OTOPARK ÇALIŞMASI

ERCİYES`TEKİ OTELLER İÇİN YOL VE OTOPARK ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi turizmin merkezi olacak Erciyes`in geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Gelecek yıllarda misafirlerin araçlarını park etmesi noktasında sıkıntı çekmemesi için mevcut otoparklara ilave olarak Tekir Göleti`nin yanında yer alan ote

Erciyes`i dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden biri haline getirecek Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi`nde adım adım sona yaklaşılıyor. Mekanik tesisler, karlama üniteleri, pistler ve sosyal tesislerin hizmete girmesinden sonra şimdi de oteller bölgesinde otopark ve bağlantı yolları için çalışmalara başlandı. Çalışmalar kapsamında, Tekir Göleti`nin yanında yer alan oteller bölgesindeki 24 otelin bağlantı yollarının yanı sıra 600 araçlık ilave otopark yapılacak.

                Kayseri Büyükşehir Belediyesi`nin en önemli projelerinden olan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi sadece Kayseri için değil ülke turizmi açısından da büyük önem arz ediyor. Erciyes`in dünyanın en önemli kış turizm merkezi haline getirilmesi için bugüne kadar mekanik tesisler, karlama üniteleri ve kayak pistleri ve sosyal tesisler yapıldı. Bunların yanısıra 24 otel yeri de ihale ile aralarında tanınmış zincir otellerin de bulunduğu yatırımcılara verildi. Yatırımcıların konaklama tesislerinin yapımına başlayacağı şu günlerde Kayseri Büyükşehir Belediyesi de oteller bölgesi bağlantı yollarının yapımına hız verdi. 10 m. genişliğindeki 1,5 km.lik yol için yaklaşık 22 bin m3 dolgu çekilerek çalışmalara başlandı. Bölgede ayrıca bağlantı yollarının yanı sıra toplam 600 araçlık ilave otopark alanı oluşturulacak.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik