ERCİYESSPOR, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

ERCİYESSPOR, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

ÖMER UYAR, MERSİN'İ YENİP 3 PUAN ALIRIZ”

Spor Toto Süper Lig'de kendi saha ve seyircisi önünde Mersin İdman Yurdu'nu misafir edecek olan Kayseri Erciyesspor'da hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı. Haftanın açılış maçından galip ayrılmayı hedeflediklerini belirten mavi-siyahlıların Genel Sekreteri Ömer Uyar, Mersin'i yenip 3 puanı alırız” diye konuştu.

Süper Lig'in 30.haftasında Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor'da antrenman ve hazırlıklar maç saatine kadar devam edecek. Karşılaşmayı sabırsızlıkla beklediklerini ve mutlak 3 puan parolası ile taraftarlarının karşısına çıkacaklarını belirten Kayseri Erciyesspor'un Genel Sekreteri Ömer Uyar, Hazırlıklarımızı tamamladık ve maç saatini beklemeye başladık. İnşallah bu hafta 3 puan alarak sahadan ayrılacağız. Son haftalar öncesinde evimizde oynayacağımız en kritik maçlardan birini Mersin'e karşı sergileyeceğiz” diye konuştu.

ÖMER UYAR, MERSİN'İ YENİP 3 PUAN ALIRIZ”

3 puan alıp sahadan galip ayrılacağız” diyen Uyar, teknik heyet ile takım oyuncularına sonuna kadar güvendiklerini de belirterek, Haftalar kısalmış olabilir ancak biz son haftaya kadar direncimizi sergileyerek mücadelemizi sürdüreceğiz. Mersin İdman Yurdu karşısında da 3 puan alarak sahadan ayrılacağız. Önümüzde kısa bir süre kaldı. Takımımız hakkında çıkan ‘düştü' haberlerine inat, biz mücadelemizden vazgeçmeden duruşumuzu sergileyeceğiz. Mersin İdman Yurdu maçında alacağımız galibiyet ve sonrasındaki maçlarımızda alacağımız puanlar ile son haftaya kadar ilerlemek ve rakiplerimizin durumlarını da kontrol etmek istiyoruz. Hedefimiz belli. Erciyesspor her zaman sıkıntılı günler yaşamış ve bugünleri de layıkıyla atlatmıştır” dedi.

Kayseri Erciyesspor'un Mersin İdman Yurdu karşılaşması sonrasında kalan maçları ise şöyle;

13 Mayıs 2015 Fenerbahçe - K.Erciyes               

17 Mayıs 2015 K.Erciyes - Başakşehir               

23 Mayıs 2015 Kasımpaşa - K.Erciyes                

31 Mayıs 2015 K.Erciyes - Karabükspor  



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’