ERCİYESSPOR'DAN BAŞKANLARA ZİYARET

ERCİYESSPOR

BAŞKANLARDAN ERCİYES'E DESTEK

Erciyesspor'da Kulüp Başkanı Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ettiler.

BAŞKANLARDAN ERCİYES'E DESTEK

Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerin ilkini Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e gerçekleştirdiler. Başkan Çelik`i tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Erciyesspor Başkanı Eren, "Hayırlı olsun, tebrik ediyoruz. Memleketimiz için, ülkemiz için hayırlı gelişmelere vesile olmasını temenni ediyoruz" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İyi niyet temennileriniz için teşekkür ediyorum. Dua edin, iyi işler yapalım. Bizden önceki koşuşturma, çalıştırma kültürünü devam ettirelim. Burada hiç oturan bir başkan olmamış. Şehirlerin marka değerini yükseltmek bu tür sportif faaliyetlerle oluyor. Her yerde övünerek söylüyoruz, inşallah Kayserispor da çıktığında Süper Lig'de iki takımı olan tek Anadolu şehri olacağız. İşte bunlar şehrin imajını yükseltiyor, marka değerini artırıyor. Bunlar yükselince otomatik olarak şehrin diğer sektörlerinin, sanayisinin, ticaretinin işadamının ürettiği ürünün değeri yükseliyor. Biz zaman zaman amatör spora destek olacağız diyoruz ama amatör spora teşvik de bu takımlarımızın başarısıyla doğru orantılı. Kayserispor ve Erciyesspor iyi olursa, spora ilgi de o oranda artıyor. Erciyespor`un ligde kalıcı olacağına da inanıyorum. Bu konuda en küçük bir şüphem yok. Tüm taraftarları da bugün oynanacak Çaykur Rizespor maçına davet ediyorum" dedi. Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bugün maça gidecek taraftarlara jest yaparak 12.00-16.00 saatleri arasında tramvayın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

Ziyaretlerin bir diğer durağı ise Kocasinan Belediyesi oldu. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek şunları söyledi: `Erciyes zorlukları aşacak. Hem yerelde hem de genelde rekabet içerisinde 2 takımımızın olması güzeldi,  önümüzdeki sezon da bunu bekliyoruz. İnşallah Erciyesspor ve Kayserispor birlikte Süper Lig'de olacak. İyi bir yönetim, iyi bir takım ve iyi bir ekip var. Bireysel manada baktığımızda hakikaten iyi futbolculara sahibiz. Takımın buralara gelmesinde sizin ve ekibinizin ciddi manada önemli katkısı var. Bundan dolayı ellerinize sağlık, size teşekkür etmek lazım. Herhalde bir-iki noktada ufak şanssızlık var.  Onların aşılması kırılma noktası olacak ve bundan sonra da yolumuza başarıyla devam edeceğiz. Rize maçı bu dönüm noktası için birinci basamak olacak, bunu başaracağız. Allah'tan bir mani olmazsa da destek için Kadir Has Stadı`nda olacağız. Hem taraftar olarak destek verecek hem de dua desteği için orada olacağız. Muhakkak bu süreç belki biraz daha meşgaleli olacak ama takım olarak bunu yapabilecek kabiliyet ve yönetim becerisinin olduğuna inanıyor ve biliyorum. Sizlere başarılar diliyorum."

Başkan Çolakbayrakdar`a yeni görevinde başarılar dileyen Ziya Eren," Kayserimiz marka bir şehir. Bu marka şehirde de marka olmasına katkı anlamında, futbol anlamında 2 takımıyla inşallah Süper Lig'de mücadele edecek. Erciyessporumuzun maçlarında, yanında ve her zaman arkasında olmanızı arzu ediyoruz" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri son olarak, Melikgazi Belediyesi ve Erciyesspor Onursal Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç'ı ziyaretettiler. Başkan Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç'a ziyaretlerinde Kayseri Erciyesspor'un bugün oynayacağı maça gidecek olan taraftarlara büyük iş düştüğünü taraftar ve takım birlikteliği ile sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söylediler. Ziyarette Başkan Dr.Büyükkılıç'ın onursal başkan olarak destek ve yardımlarını her zaman yanlarında gördüklerini ve takımı hiç yalnız bırakmayan Memduh Başkan'a yöneticiler olarak teşekkürünü belirten Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, "Erciyesspor, Kayseri için bir kazançtır. Bu kazançta Elbette başkan Büyükkılıç'ın büyük emeği ve desteği vardır. Hem yüreği ile hem de yöneticiliği ile her zaman Erciyesspor'un başarısı için çalışmıştır" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kayseri için ne gerekiyorsa yapılmalı, Erciyesspor aynı zamanda Anadolu aslanları takımıdır. Kayserimiz her şeyin en iyisine layıktır. Erciyesspor da hak ettiği başarıyı elde edecektir. Yeter ki yürekler bir olsun. Taraftarları bekliyoruz. Yönetim olarak büyük jest yapmışsınız. Bir şehirde kalkınma bir bütün ise o şehirde başarı vardır, huzur vardır, saygı ve sevgi vardır. Kayseri şehri şu anda belediye yatırımları ile iyi bir kalkınma trendi yakalamıştır. Bu kalkınma ve gelişmişlik şehrin tüm sektörlerine yansımaktadır. Tıpkı spor alanında olduğu gibi Kayseri ve Erciyesspor futbol takımları şehrimiz için bir misyon ve katkıdır. Toplumsal birlikteliğe ve paylaşıma vesile olmaktadır. Bu nedeni ile taraftarları ve Kayserilileri Cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçına davet ediyorum" dedi.

Ziyarette günün anısına Kulüp Başkanı Eren tarafından Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'a üzerinde adı yazılı olan 38 numaralı Kayseri Erciyesspor forması hediye edildi.



Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti

Melikgazi Kayseri Basketbol ligi 9.sırada tamamladı

TKBL: Melikgazi Kayseri Basketbol:75 - BOTAŞ: 80