ERCİYESSPOR´DAN İMZA ŞOV

ERCİYESSPOR´DAN İMZA ŞOV

SAVRUK, ?TRANSFER YAPMAK KONUSUNDA SIKINTIMIZ YOK?

Kayseri Erciyesspor´da imza şov. Mavi-siyahlılar, devre arası transfer sezonunun sona ermesine birkaç gün kala 6 futbolcuya imza attırdı. İmza öncesi konuşan Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, ?Geçen dönemden SSK veya vergi konusunda borcu olan kulüp, transfer yapamaz? dedi.
Erciyesspor, 6 oyuncaya imza attırdı. Hacı Boydak Kulüp Tesisleri´nde yapılan imza töreninde Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk da hazır bulundu.
Kulübün içinde bulunduğu durum ve transfer yasağına ilişkin dedikodulara açıklama getiren Savruk şöyle dedi: ?Öncelikli olarak yaşanan terör olaylarında, hayatını kaybedenler için camia olarak büyük üzüntü duymaktayız. Tüm Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Erciyesspor, bilindiği üzere devre arasında Antalya´da güzel bir kamp dönemi geçirdik. İkinci yarıda güzel oynadığı ancak beraber kaldığımız iki maç oynadık. Sonuç olarak 6 haftadır yenilmeyen ve göze hoş gelen futbol oynayan bir takım haline geldik. Bunun için başta Ziya başkan ve diğer arkadaşlar, bu takımın ruhunu kazandıran hocamız ve ekibine futbolcularına teşekkür ediyorum. Devre arası transfer döneminin sonuna yaklaştık. 6 yeni transferimizi açıklayacağız. Transfer yasağı ile ilgili dedikodular ortaya çıktı. Bu tip durumlar olabiliyor. Bizi düşüren oyuncularla sıkıntı yaşamışlığımız var. Bunlar aştık. Geçen dönemden borçları olan kulüp transfer yapamaz. Erciyesspor´un kimseyle alacak verecek sıkıntımız yok. Kaleci olarak Oğuzhan Bahadır ile anlaştık. Sezon sonuna kadar bizimle olacak. Mehmet Cansın Çiçek Stoper mevkiine transfer yaptık. 6 aylık sözleşme imzaladık. Believe ile 3,5 yıllığına anlaştık. Emre Özkan, Karabükspor´dan geldi. Sezon sonuna kadar bizimle olacak. Zafer Çevik, orta sahaya takviye ismimiz oldu. Adana Demirspor´dan geldi. Sezon sonuna kadar bizimle olacak. Stefan, sol bek oyuncumuz olacak. 1,5 yıllığına anlaşmaya vardık. Erciyesspor olarak iyi yoldayız. Erciyesspor için kimsenin akla kalmasın. Burada iyi bir başkan ve yönetimi var. Şehrimizin ileri gelenleri bizlere destek olmalı. Biz maddi desteği geçtik. Manevi desteğe bile ihtiyacımız var. Seyirci ortalamamız 250 kişidir. Bu 250 kişiye, teşekkür ediyoruz. Herkes eleştiri yapmayı biliyorlar ama desteğe gelmiyorlar. Bizim taraftarımız eksik kalıyor. Taraftarımız olsa, en yukarıya oynarız. Başkanımız, biz gol attığımız ağlayan biridir. Erciyesspor, sahipsiz değildir.?
Kaan Savruk´un açıklamasının ardından yeni transferler, ilk açıklamalarını yaparak, sözleşmelerini imzaladılar.
Yeni transferlerden ilk olarak konuşan Kaleci Oğuzhan Bahadır şöyle dedi: ?Büyük camiaya geldim. Erciyesspor, büyük ve köklü bir camiadır. Hak ettiği yerde olmadığını düşünüyorum. Bizleri buraya getiren yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Erciyesspor´u hak ettiği yere taşıyacağız.?
Stoper Mehmet Cansın Çiçek şunları söyledi: ? Erciyesspor´a geldiğim için çok mutluyum. Yıllarca süper ligden tanıdığım bir kulüp. Burada, Geçen seneden tanıdığım ağabeylerimde var. Alışmakta zorlu çekmedim. Takımın durumu çok iyi. İnşallah alt sıralardan kurtulup, üst sıralarda kendimize yer bulacağız.?
Sol bek Stefan şöyle konuştu: ? Burada olmaktan mutluyum. İdmanlarda ve maçlarda elimden gelenin en iyisini yapacağım. Her şey için çok teşekkür ederim.?
Orta saha oyuncusu Zafer Çevik şöyle dedi: ? Kayseri Erciyesspor´a geldiğim için çok mutluyum. Umarım iki taraf içinde hayırlı olur.?
Sol bek Emre Özkan da şunları söyledi: ?Güzel bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. İkinci yarı bizim adımıza, çok iyi geçecek. Çok güzel bir hava var. İnşallah çok güzel olacak.?
Orta saha oyuncusu Believe ise şunları söyledi: ?Umarım takım daha iyi olur ve ileriye gider. Burda olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımın daha iyi olması için elimden gelenin en iyisini yapacağım.?
Konuşmaların ardından yeni transferler ve Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, toplu fotoğraf çektirdiler. (SPOR SERVİSİ)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti