ERCİYESSPOR´DA TEHLİKE ÇANLARI

ERCİYESSPOR´DA TEHLİKE ÇANLARI

K.ERCİYESSPOR 1-3 ŞANLIURFASPOR

PTT 1. Lig´in 30.hafta mücadelesinde Kayseri Erciyesspor, sahasında Şanlıurfaspor´u konuk etti. İlk yarısı 2-1 Şanlıurfa´nın galibiyeti ile sonlanan karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte Erciyesspor rakibine 3-1 yenilerek sahadan ayrıldı. Bu skor ile Erciyesspor´da ligde kalma adına tehlike çanları çalmaya devam etti.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısına Şanlıurfaspor başladı. 5.dakikada Şanlıurfaspor sol kanattan Amın Askar ile atak geliştirdi. Askar´ın ortasında Mertcan ceza alanında topla buluştu ancak pozisyonu değerlendiremedi. 12.dakikada Şanlıurfaspor sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Penaltı noktası üzerinde topa iyi yükselen Şaban, kafa ile golünü kaydetti ve skoru 1-0´a taşıdı. Bu golün ardından toparlanmak isteyen Erciyesspor, 20.dakikada sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza sahası içine yapılan ortada Sarris zor pozisyonda kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve skora dengeyi getiren golü kaydetti ve skor levhası 1-1´i işaret etti. 26.dakikada ise Şanlıurfaspor Mertcan ile atak geliştirdi. Emre´nin müdahalesinde Mertcan yerde kaldı ve penaltı kararı verildi. Penaltıyı Ahmet Aras kullandı ve takımının ikinci golüne imza attı. Skor ise Şanlıurfa lehine 2-1 oldu. Bu pozisyonun ardından ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve son düdük ile birlikte Erciyesspor soyunma odasına 2-1 mağlup girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarsına ise Kayseri Erciyesspor´un vuruşu ile başlandı. 59.dakikada Şanlıurfaspor sağ kanattan Askar ile atak tazeledi, Askar kaleyi görüp vuruşunu yaptı ancak bu top auta çıktı. 68.dakikada Erciyesspor tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kullandı. Zafer´in sert vuruşunda top kalenin üst direğine çarparak dışarı çıktı. 79.dakikada Erciyesspor sol kanattan atak geliştirdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Erçağ, kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak topu auta attı. Karşılaşmanın normal süresi 2-1 Şanlıurfaspor´un üstünlüğü ile tamamlanırken, 5 dakikalık uzatma süresi işaret edildi. 90+5´te ise bu kez Şanlıurfa´da Askar, topla birlikte kale içine hareketlendi ve vuruşunda takımının 3.golüne imza attı. Son düdük ile birlikte Kayseri Erciyesspor, sahasında Şanlıurfaspor´a 3-1 mağlup oldu ve ligde kalma adına yara almaya devam etti.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı