ERCİYESSPOR´DA ?OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL´

ERCİYESSPOR´DA ?OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL´

DENER, ?BU KADAR VEFASIZLIK ŞEHRİMİZE YAKIŞMIYOR ...

Kayseri Erciyesspor´da yapılması planlanan ?Olağanüstü Genel Kurul´, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi.
Kayseri Erciyesspor, ?Olağanüstü Genel Kurul´ kararı almıştı. Haftalardır konuşulan genel kurul, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi. ?Olağanüstü Genel Kurul´un ikinci oturumu, 25 Şubat Cumartesi günü kulüp tesislerinde yapılacak.
?Olağanüstü Genel Kurul´a ilişkin açıklamalarda bulunan Kulüp Müdürü Bülent Dener, ?Bu kadar vefasızlık şehrimize yakışmıyor´ dedi. Dener sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Genel Kurul´a kimsenin gelemeyeceğini tahmin ediyorduk. Büyük ihtimalle, 25´inde bir hareketlilik olabilir diye bekliyoruz. Yazılan çizilen haberlere göre bazı hareketliliklerin olduğunu biliyoruz. Olsun ya da olmasın biz buradayız. Dertle, çileyle ve kederle biz, buradayız. Kulüp personeli hakkında bir şeyler yazıldı çizildi, ancak bunların aslı yok. Hepside kulaktan duyma bilgiler. Bizler kulüp çalışanları olarak buranın kapanmasını istemedik, ancak bunu istememekle yanlış mı yaptık? Birileri diyor ki şerefiyle kapatılsın. Şöyle kapasın, böyle kapasın mı olur. İçinde neyiniz var? Hangi emeğiniz var? Burada en az süre ile çalışan olarak 12 yıldır çalışıyorum. Burası çalışanların evi. Nasıl dersiniz burası kapatılsın. Şimdi bu kadar vefasızlık yakışıyor mu bu memlekete? Çalışan personel isyanda. 7-8 aydır maaş almıyorlar. İşler düzelsin bizlerin parada gözü yok. Burada işler düzelir ancak bir adım bile atılmıyor. Kayserispor, bizim canımız ciğerimiz. Ne güzel bir yönetim geldi. İnşallah takımımız daha da iyi duruma gelir. Bizim istediğimiz de orada yapılan gibi genel kurul yapılmasıydı. Gördüğünüz gibi ilk oturumda kimse yok. İkinci oturum 25 Şubat´ta yine burada olacak. Herkesi bu yapılacak olan oturuma davet ediyoruz.?
Öte yandan Kayseri Erciyesspor, 23.haftada oynayacağı Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kayseri Erciyesspor-Gümüşhanespor karşılaşması, 19 Ocak Pazar günü Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da oynanacak. Saat 13.30´da başlayacak olan karşılaşmada Yavuz Çetin düdük çalacak.

 

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’