ERCİYESSPOR´DA KRİZ DEVAM EDİYOR

ERCİYESSPOR´DA KRİZ DEVAM EDİYOR

DEVRE ARASINA MORALLİ GİRİLEBİLECEK Mİ?

Spor Toto 2. Lig ve diğer profesyonel liglerde galibiyetsiz tek takım olarak göze çarpan Kayseri Erciyesspor, kulüp yönetiminden de yoksun olarak devre arasına girmeye hazırlanıyor. Mavi-siyahlı takımın tek düşüncesi ise Kastamonuspor´dan alınacak olan galibiyet ile az da olsa moral kazanmak.
Galibiyete hasret tek takım olarak ligde yer alan ve kulüp yönetiminden yoksun olarak sezonda boy gösterip sahada mücadele etmeye çalışan Kayseri Erciyesspor da kriz devam ederken, gözler hata sonu oynanacak Kastamonuspor maçına çevrildi. Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Kayseri Erciyesspor´da futbolcuları ise hırs bürüdü.
Sezonun ilk devresinin son hafta maçını kazanmak isteyen mavi-siyahlı futbolcular ve teknik heyet, devre arasına ise en azından galibiyet morali ile girmenin hesaplarını yapıyorlar. Devre arasının 3 hafta olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Mustafa Şimşek Özkeş ise ?Devre arasında bol bol çalışacağız. Transfer olur mu bilmem ama kadromuzda oynayan genç oyuncularımıza transfer isteği gelirse seve seve göndeririz. Onların başarısı takımın ve hocalarının başarısıdır. Devre arasına güzel girmek için güzel bir maç bizi bekliyor. Galibiyetle sahadan ayrılma gayretinde olacağız? ifadesini kullandı.
SPOR SERVİSİ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak