ERCİYESSPOR´DA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

ERCİYESSPOR´DA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

YÖNETİMDE GENEL KURUL, TAKIMDA DARICA ...

TFF 3.Lig 2. Grup´ta mücadele eden Kayseri Erciyesspor´da kan kaybı devam ediyor. Geçen sezon yaşanan sıkıntıları bir türlü bu sezonda üzerinden atamayan mavi-siyahlıların yönetimi genel kurula adapte olurken, takım oyuncuları ise sahalarında oynayacakları Darıca Gençlerbirliği maçını düşünüyorlar.

Bir süre önce ilk sinyallerini veren ve yardım eli uzanmasını isteyen Kayseri Erciyesspor´da çile bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu maddi ve manevi yokluktan dolayı Van deplasmanına gidemeyen Erciyesspor´da bu haftaki Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıkları moral bozukluğu ile başladı. Takım bazında antrenmanlar tatsız tuzsuz gerçekleşirken, yönetim bazında da sular durulmuyor.

Liglerin çilekeş çocuğu olarak adlandırılan Erciyesspor´a kimsenin yardım elini uzatmaması ise yönetim kurulunda söz sahibi olan As Başkan Yaşar Çalışır ve ekip arkadaşlarının da uykularını kaçırmaya devam ediyor. Çalışır´ın ?Biz herkesten yardım istedik. Erciyesspor, Kayseri´nin takımlarından biridir. Tarihinde aldığı başarılar ile de Türk futboluna damgasını vuran takımlar arasındadır. Ancak bugün gelinen noktada kan kaybediyoruz ve dayanma gücümüz artık kalmamıştır. 4 Eylül´de yapılacak olan genel kurulda birileri çıkmazsa bu kulüp yine kayyım heyetine devredilecek. Geçen seneki senaryonun daha büyüğü bizi bekliyor? açıklamasında bulundu.

Mavi-siyahlılarda takım ve yönetim bazında işler yolunda gitmezken, gözler ise 5.hafta da deplasmanda oynanacak Erokspor maçına çevrildi. Erokspor AŞ-Kayseri Erciyesspor karşılaşması 27 Eylül Çarşamba günü saat 16.00´da oynanacak. Ancak Erciyesspor´un bu deplasmana gidip veya gidemeyeceği henüz belli değil.

 

Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak