ERCİYESSPOR´DA İLK MAÇ HEYECANI

ERCİYESSPOR´DA İLK MAÇ HEYECANI

ŞİMŞEK´TEN TARAFTARA ÇAĞRI

Kayseri Erciyesspor´da bir taraftan yönetim krizi yaşanırken, diğer taraftan da takımın lige katılacak olması moralleri az da olsa düzeltti. Ligin ilk haftasında sahasında Hatayspor´u konuk edecek olan Erciyesspor´da Teknik Direktör Mustafa Şimşek Özkeş ise taraftara çağrıda bulundu.
Olağan ve Olağanüstü Genel kurullarında başkan ve yönetim kurulu oluşamayan Kayseri Erciyesspor´da yönetim bazında sıkıntılı günler devam ederken, takımın ligde var olup olmayacağı ise netlik kazanmış durumda. Mavi-siyahlı takımın kısıtlı kadrosuna rağmen hafta sonu oynanacak Hatayspor maçında sahada olacağının duyurulması az da olsa camiaya moral kaynağı oldu.
Teknik Direktör Mustafa Özkeş Şimşek, hafta sonu takım kadrosunun sezonun ilk maçında sahada olacağını belirterek ?Tüm zorluklara rağmen takımımız cumartesi günü sahaya çıkacaktır. Sezonun ilk maçında Hatayspor´u konuk edeceğiz. Bu önemli ve zor şartlarda oynayacağımız müsabakada Erciyesspor severleri tribünde görmek isteriz. Taraftar desteği oldukça en azından moralimiz yerinde olacaktır? dedi.
Yönetimin bir türlü oluşamamasıyla kapanmayla karşı karşıya gelen mavi-siyahlı kulüpten gelen bu haber sonrasında taraftar da cumartesi günü tribünde olacaklarının sözünü verdi.
Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği´nden yapılan açıklamada ?Biz, iyi ve kötü günde yani her zaman Erciyesspor´un yanında olduk. Erciyesspor´u, böylesine zorlu günlerde yalnız bırakmak bizim kitabımızda yazmaz. Kulübü bu durumlara düşürenlere yazıklar olsun diyoruz. 3 Eylül Cumartesi günü Erciyesspor-Hatay maçı saat 16:00´da yan sahada oynanacaktır. Passolig yoktur. Kağıt bilet uygulanacaktır. Önemli olan bu maça takımın çıkması olup galibiyetin hiç önemi yoktur. Yani sonuç ne olursa olsun orada olmalı ve Erciyesspor´u sevdiğimizi göstermeliyiz? denildi. (SPOR SERVİSİ)



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı