ERCİYESSPOR´DA HOCA ARAYIŞI

ERCİYESSPOR´DA HOCA ARAYIŞI

EREN, ?EN KISA ZAMANDA ANLAŞACAĞIZ?

   PTT 1. Lig´de 7 hafta sonunda 2 puan toplayabilen Kayseri Erciyesspor´da Teknik Direktör Alaaddin Demirözü´nün takımdan ayrılması ile birlikte Başkan Ziya Eren, yeni teknik heyet için düğmeye bastı. ?En kısa zamanda anlaşacağız´ diye açıklamada bulunan Başkan Eren´in birkaç isim ile ayrı ayrı görüştüğü öğrenildi.
PTT 1. Lig´de sezona beraberlik ile başlayan ancak son haftalarda alınan mağlubiyetler ile puan durumunda son sıraya demir atan Kayseri Erciyesspor´da Alaaddin Demirözü´nün takımdan ayrılması ile yeni hoca arayışları başladı.
Başkan Ziya Eren ile önceki gün görüşen ve bırakma kararı alan Demirözü´nün yerine teknik konuda arayış içine giren mavi-siyahlıların birkaç isim ile görüştüğü ve bu isimler arasında yapılacak olan seçim ile takıma yeni bir nefes getirileceği duyuruldu.
Daha önce Erciyesspor´un başında yer alan ve Kayserili olan Osman Yozgat´ın da bu görev için ismi geçerken, henüz netlik kazanılan bir ismin olmaması ise Erciyesspor taraftarını düşündürmeye başladı. Deneyimli birkaç hoca ile görüşme yapan Ziya Eren´in olumsuz yanıt alması ise Erciyesspor´un içinde bulunduğu sıkıntıyı bir kez daha gözler önüne serdi.
Kulüpte bu gelişmeler yaşanırken, futbolcular ise antrenmana çıktı. Mustafa Şimşek Özkeş yönetiminde yapılan antrenmanda moralsiz oldukları gözlenen futbolcular, düz koşu ile başlayan antrenmanı ısınma hareketleri ile devam ettirdiler. Antrenmanın son bölümünde ise takım oyuncuları kendi aralarında 5´e 2 pas ve top çalma gerçekleştirdiler.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı