ERCİYESSPOR´DA FATURA TİMUÇİN´E Mİ KESİLİYOR?

ERCİYESSPOR´DA FATURA TİMUÇİN´E Mİ KESİLİYOR?

YÖNETİM KURULUNUN YAPTIRIMI TEKNİK HEYETE

 

PTT 1. Lig´de bir türlü istenilen çıkışı yakalayamayan ve son 3 haftayı da mağlup tamamlayan Kayseri Erciyesspor´da fatura Teknik Patron Timuçin Beyazıt´a mı kesilecek? Alanyaspor maçı sonrasında Başkan Ziya Eren´in ?Gereken yapılacak´ açıklamasının ardından Teknik patron Beyazıt ile aralarına kara kedi girdiği ve sıkıntılı günler için rapor istendiği öğrenildi.
PTT 1. Lig´in son 6 haftasında sadece 2 gol atan ve golcü sıkıntısı çeken Kayseri Erciyesspor´da son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet alınması yönetim kurulunu bir kez daha harekete geçirdi. Teknik heyet ve futbolcuların bazıları başta olmak üzere sıkı yönetim ilan eden mavi-siyahlı yönetimin, Timuçin Beyazıt ile de arasının açık olduğu iddia edildi.
Özellikle Kadir Has Stadyumu´nda oynanan 21.hafta mücadelesinde Alanyaspor karşısında alınan 3-0´lık skor sonrası açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ziya Eren´in ?Her kim olursa olsun bu duruma müsaade edenlere gereken yapılacak. Takım oyuncusundan teknik heyetine kadar her ne gerekiyorsa yönetim kurulu olarak yapmaya hazırız´ açıklamasının ardından deplasmanda oynanan Kardemir Karabükspor maçının da kaybedilmesi, yönetimin düğmeye basmasına neden oldu.
Kulüp içerisinde ise teknik heyet ile yönetim kurulu başkanı Ziya Eren arasında buz dağı oluştuğu, Timuçin Beyazıt´ın görüşme taleplerini Eren´in geri çevirdiği, Ancak Başkan´ın sadece rapor istediği öğrenildi. Kulüpten çıkan söylentilere göre Ziya Eren´i kulüp tesislerine çağıran Teknik Direktör Beyazıt, başkanın gelmesini beklemeden tesislerden ayrıldı. Kulüp tesislerine gelen Başkan Eren, teknik direktör Timuçin Beyazıt´ın tesislerde olmadığını öğrenince adeta küplere bindi.
Kulüp içinde gelişen olaylar sonrasında yönetim kurulunun hem transferler hakkında hem de sıkıntılı dönem için teknik heyetten rapor istediği ve bu rapor doğrultusunda hareket edileceği öğrenildi. Yönetim kurulunun son kararı ise bu hafta oynanacak Elazığspor maçı sonrasında açıklanacak. Elazığspor maçının Timuçin Beyazıt için son şans olduğu belirtilirken, kadrodaki bazı oyuncular için de aynı karar geçerli olacak.
Ligin son 6 maçında 3 beraberlik 3 yenilgi alan Kayseri Erciyesspor, ligde 20 puan ile 16.sırada bulunuyor. (SPOR SERVİSİ)

 



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var