ERCİYESSPOR´DA EKSİK YOK

ERCİYESSPOR´DA EKSİK YOK

MAVİ-SİYAHLILARIN HEDEFİ 3 PUAN

PTT 1. Lig´de kendi saha ve seyircisi önünde cumartesi günü Alanyaspor´u konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor´da tek hedef 3 puan. Antrenmanlarını Kayserispor Tesisleri´nde sürdüren Erciyesspor´un kadrosunda eksik futbolcu bulunmuyor.
PTT 1.Lig´de orta sıralar için mücadele eden Kayseri Erciyesspor, sezonun 21.haftasında Kadir Has Stadyumu´nda Alanyaspor´u konuk edecek. Karşılaşma hazırlıklarını Kayserispor Tesisleri´nde sürdüren Erciyesspor´da kadro konusunda ise eksik oyuncu bulunmuyor.
Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´a 2-0´lık sonuçla mağlup olarak 6 haftalık mağlubiyetine son veren mavi-siyahlılar, yeni bir seri yakalamak istiyor. Takıma devre arası transfer döneminde katılan oyuncuların uyumu oldukça iyi olması ise teknik heyeti kalan haftalar adına umutlandırıyor. Alanyaspor maçında 3 puan hedeflediklerini belirten Genel Sekreter Ömer Uyar, ?Haftalardır yenilmeyen bir takım vardı. Ancak geçtiğimiz hafta beklenmedik bir sonuç aldık. Ancak bu hafta alacağımız 3 puan ile seriyi yeniden yakalamak ve galibiyetlerle devam etmek istiyoruz. Son sıralardan kurtulma ve orta sıralar ile üst sıralara sıçrama adına önemli bir maç olacak. Tek hedefimiz galibiyet ve çalışmalarımıza bu parola ile devam ediyoruz? şeklinde konuştu.
Alanyaspor maçına taraftarları da davet eden Uyar, ?Taraftarlarımızı ve Erciyesspor´a gönül veren Kayserili sporseverleri Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu´nda bekliyoruz. Onların desteklerine her zamankinden çok ihtiyacımız var. Desteksiz sahaya çıkmak istemiyoruz. Rakiplere deplasmana geldiklerini taraftarlarımız hissettirecektir? dedi.
Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu´nda oynanacak olan zorlu Kayseri Erciyesspor-Alanyaspor karşılaşması saat 13.30´da başlayacak. (SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak