ERCİYESSPOR´DA DURMAK YOK

ERCİYESSPOR´DA DURMAK YOK

EREN, ?GALİBİYETE ODAKLANDIK?

   Kayseri Erciyesspor´da Başkan Ziya Eren, sezonun üçüncü haftasında oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak moral bulmak istediklerini söyledi. Antrenman ve hazırlıkların doludizgin devam ettiğini ifade eden Başkan Eren, taraftara da çağrıda bulunarak destek istedi.
PTT 1. Lig´de henüz 3 puan ile tanışamayan Kayseri Erciyesspor´da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları günde çift idman ile devam ediyor. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanları izleyen mavi-siyahlı takımın kulüp Başkanı Ziya Eren, futbolculara güvendiklerini bir kez daha yenileyerek, ?Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında her zaman olduğu gibi takımımıza güveniyoruz. Antrenmanlarını son derece güzel bir atmosferde gerçekleştiren takım oyuncularımız bu maçtan 3 puan alarak ayrılacaklardır? dedi.
Takım ve kulüp olarak galibiyete odaklandıklarını belirten Başkan Ziya Eren, ?Geride kalan haftalara baktığımızda takımların halen lig hazırlıkları içinde olduğunu görüyoruz. Tam anlamıyla hazır olan takım yok gibi. Bizde genç bir kadro ile lige başladık. Biraz sabır edeceğiz ve gelecek haftaları bekleyeceğiz. Neticede kaybettiğimiz maç yok. 1´er puan ile üçüncü haftaya geldik. Gol atmak, gol sevinci yaşamak ve galibiyet sevincini taraftarınızla paylaşma elbette güzel bir duygu. Bu duyguyu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında yaşayacağız. Sezon başı olmasına rağmen takımımızın güzel sonuçlar aldığına inanıyorum. Sezon sonu için son derece umutluyum? diye konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında taraftara ihtiyaç duyduklarını belirten Başkan Eren, ?Galibiyet için biz elimizden geleni yapacağız. Ancak boş tribünler futbolcuların moralini bozan tek unsurdur. Bu konuda da taraftarımıza çok güveniyoruz. Gelip takımlarını desteklesinler ve el birliği ile yeniden sezon sonunda layık olduğumuz yer olan Süper Lig´e hep birlikte çıkalım? açıklamasında bulundu.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti