ERCİYESSPOR STADIN HAKKINI VERDİ!

ERCİYESSPOR STADIN HAKKINI VERDİ!

MKE Ankaragücü galibiyeti ile PTT 1. Lige başlayan Kayseri Erciyesspor’da Kulüp Başkanı Ziya Eren, taraftara seslenerek, tribünlerin dolmasını istedi.

Taraftarlarda bu sezon Erciyesspor’un önemli işlere imza atacaklarını ve herkesin emeğine karşılık veren bir kulüp olacağını dile getirdiler.

 

Sezona galibiyetle başlayan Kayseri Erciyesspor’da Başkan Ziya Eren, Kayserili spor severlere ve Erciyesspor’a gönül verenlere seslendi. Tribün desteğinin hedefleri olan takım için önemli olduğunu vurgulayan Başkan Eren, “Ciddiyet ve itina ile hazırlanmış bir kadro ve sonunda lige galibiyetle başlamak güzel. Ancak taraftarımız bizi daha çok desteklemeli” dedi.

BAŞKAN EREN’DEN ‘KADİR HAS’ ÇAĞRISI

Bu sezon maçlarını Kadir Has Stadyumu’nda oynayacaklarını yenileyen Başkan Eren, “Hedefleri olan bir takımız ve bu hedefi ne kadar çok arzuladığımızı takım ve kulüp olarak ilk maçımızda ispatladık. Sezona galibiyetle başladık. Ancak taraftarımızın eksikliği bizi üzdü. Giderek daha çok başarıya ve galibiyete imza atacağız. Bu yolda taraftarımızın da desteğinin büyüyerek devam etmesini istiyoruz. Onların sayesinde başarıyı koruyacak ve hedefimize ulaşacağız. Stadın atmosferi güzel, takımın galip gelmesi de güzel ancak taraftarın eksikliğini hissetmek istemiyoruz. Bu konuda kulüp yönetimi olarak çalışma başlatacağız. Taraftarımızı maçlarımıza davet ediyoruz. Başta da dediğim gibi hedefi olan bir takımın desteğe her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Ben inanıyorum ki başarımız arttıkça galibiyetlerimiz çoğaldıkça tribün desteğimizde çoğalacak. Erciyesspor görev yeridir. Başarılı bir geçmişe sahip olan bu kulübe her kesimden destek şart. Bütün olumsuzlukları ve imkansızları unutup başarı için el birliği ile mücadele etmeliyiz. Bu şehir Erciyesspor’a gerek desteği verecektir” şeklinde konuştu.

Kadir Has Stadı’nda oynadığı hiçbir maçı kazanamayan ve bu sezon özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin talimatı doğrultusunda kapılarını Erciyesspor’a açan Kadir Has Stadı’nın hakkı da teslim edilmiş oldu.  1-0 geriye düşülen maçta ikinci yarıda iyi organize olarak skoru 2-1 lehine çevirmesini bilen Erciyesspor’un stadın hakkını teslim ettiğini belirten taraftarlar “Bu stat 15 günde bir maç oynansın diye yapılmadı.  Erciyesspor da burada maç yaparken taraftarının yüzünü güldürmesini bildi. Bundan sonrasında da her hafta oynanacak maçta Kadir Has Stadı’nda Erciyesspor yüzleri güldürecek. Bu statta maçlar Erciyesspor için yapılacak ve bu olanağı sağlayanlar pişman olmayacaklardır” dediler. (Haber: Ahmet ŞAN)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti