ERCİYESSPOR YARIN TOPLANACAK

ERCİYESSPOR YARIN TOPLANACAK

SAVRUK, ?4-5 TRANSFERİMİZ OLACAK?


PTT 1. Lig´de devre arası kamp çalışmalarını Antalya-Manavgat´ta gerçekleştirecek olan Kayseri Erciyesspor, yarın kamp merkezinde toplanarak antrenmanlarına başlayacak. Basın Sözcüsü Kaan Savruk, kamp çalışmalarına 4 veya 5 oyuncu transfer edeceklerini duyurdu.
Mavi-siyahlı takım ikinci yarı çalışmalarına Antalya-Manavgat´ta 2 Ocak tarihinde başlayacak. Kamp süresince 24 kişilik kadro ile sahada olacaklarını belirten mavi-siyahlı kulübün Basın Sözcüsü Kaan Savruk, yapılacak olan transferler konusunda da son noktaya geldiklerini belirterek, 4 veya 5 oyuncuyu takıma kazandıracaklarını söyledi.
Devre arası kamp çalışmaları ve transferleri değerlendiren Savruk, ?Sözleşmeler imzalandıkça, kamu oyununda transferlerimizden haberi olacak. Görüşme yaptığımız oyuncular, her dönem olduğu gibi her futbolcuda da olduğu gibi fiyatları bir anda artmakta. Kayseri Erciyesspor´un sokağa atılacak veya 3 yerine 5 fazla verecek parası yoktur. Nokta transferler yapacağız. Bu transferleri de teknik heyetimiz ve transfer komitemiz belirledi. Yönetim kurulu olarak bizde bunlara onay verdik. İsimler şimdilik bizde kalacak. Ancak kampın ilk günlerine bu transferleri yetiştirmek istiyoruz. Transfer konusunda yorucu ve derin bir çalışmamız var? dedi.
Kamp süresince de futbolcuların yanında olacaklarını belirten Savruk, ?Yönetim kurulumuz her zaman olduğu gibi her an futbolcuların ve teknik heyetin yanındadır. Bu nedenle de kamp merkezinde de periyodik olarak bir yönetici arkadaşımız orada olacak. Kamptaki ilk kuralımız ise sakatlık ve futbolcu sağlığı? şeklinde konuştu.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’