ERCİYESSPOR İYİ OYNADI AMA

ERCİYESSPOR İYİ OYNADI AMA

KARABÜKSPOR 1-0 ERCİYESSPOR

 

PTT Lig´in 22.haftasında Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Karabükspor´a konuk oldu. Zorlu 90 dakika Karabükspor´un 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
Erciyesspor, 22.hafta mücadelesinde Karabükspor´a konuk oldu. Saat 16:00´da başlayan ve Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada hakem Hakan Ceylan düdük çaldı. Karşılaşma, 1-0 Karabükspor´un üstünlüğü ile son buldu. Karabükspor´a galibiyeti getiren golü 54.dakikada, Alexe attı.
Karşılaşma Erciyes´in başlama vuruşuyla başladı. 9.dakikada Karabüksporlu Yusuf´un ceza sahası çizgisi önünden sert şutunda kaleci topu kornere çeldi. Maçın ilk 20 dakikasını, iki takımda temkinli ve orta alan mücadelesi ile oynadı. 25.dakikada, Erciyessporlu Selim´in uzaktan sert şutunda top kalecinin kucağında kaldı. 40.dakikada, Erciyessporlu Volkan´ın ceza sahası dışından savunmayı çalımlayıp kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi geçip vurduğu topu savunma çizgi üzerinden topu kornere attı ve mutlak gole izin vermedi. İlk yarı 0-0´lık beraberlikle geçildi.
İkinci yarı Karabükspor´un başlama vuruşuyla başladı. İkinci yarıya Karabükspor hızlı başladı ve 54.dakikada, İlhan´ın ceza sahası içinden ortası savunmadan döndü. Dönen topu takip eden Alexe topu ağlara gönderdi. Bu golle Karabükspor 1-0 öne geçti. 62.dakikada, Erciyessporlu Erçağ´ın uzaktan kötü şutunda top auta çıktı. 80.dakikada, Karabüksporlu Alexe ceza sahası içinde savunmadan sıyrılıp önünün müsait olduğu sırada çektiği sert şutunda kaleci topu çıkardı ve gole izin vermedi. Mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma, Karabükspor´un 1-0 üstünlüğü ile son buldu.

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’