ERCİYESSPOR, HAZIRLIK MAÇINI BERABERE TAMAMLADI

ERCİYESSPOR, HAZIRLIK MAÇINI BERABERE TAMAMLADI

TİMUÇİN, ?ÖZEL MAÇLARDA SKOR ASLA ÖNEMLİ DEĞİL?

ERCİYESSPOR U21 TAKIMI MAĞLUP
Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları için lige verilen arada Adana Demirspor ile Adana´da hazırlık maçı yapan Kayseri Erciyesspor, sahadan 1-1´lik skor ile ayrıldı. Karşılaşma sonunda konuşan Teknik Direktör Timuçin Beyazıt, ?Bu tip özel maçlarda skor asla önemli değil? dedi. U21 Kayseri Erciyesspor takımı ise deplasmanda oynanan erteleme maçını 1-0 kaybetti.
PTT 1. Lig´e Ziraat Türkiye Kupası son 16 takım maçları için verilen arada Kayseri Erciyesspor, müsabaka eksikliğini giderme adına Adana´da Adana Demirspor ile hazırlık maçı oynadığı.
Demirspor Tesisleri´nde oynanan hazırlık maçında mavi-siyahlıların son transferleri de görev alırken, Teknik Direktör Timuçin Beyazıt kadrodaki tüm oyuncuları sahaya sürdü. Hazırlık maçının ilk yarısının ilk dakikalarında gelişen atak sonrasında Erciyesspor kalesinde golü gördü. Dakikalar 7´yi gösterdiğinde gelişen atak sonrasında Erciyesspor´dan Ethem Pülgir´in ters vuruşunda top ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Kayseri Erciyesspor, hazırlık maçının ilk yarısını 1-0 mağlup tamamladı.
İkinci yarıya kadroda büyük bir değişiklik yaparak başlayan Kayseri Erciyesspor, hazırlık maçını bu devrede bulduğu golle 1-1 tamamladı. Karşılaşma sonrasında konuşan Teknik Direktör Timuçin Beyazıt, ?Bu tip hazırlık maçlarında önemli olan asla skor değildir. Elbette ki skorda önemli ancak ilk öncelik futbolcuların uyumu ve yeni transferleri müsabakada takıma ve diğer oyuncuların oyun anlayışlarına ayak uydurmalarıdır. Yeni transferler dahil tüm oyuncularımızı bu maçta değerlendirdik. Lig maçımız öncesinde güzel bir deneyim oldu. Adana Demirspor takımına ve kulüp yöneticilerine de teşekkür ediyoruz. Sakatlıktan ve olumsuzluktan uzakta güzel ve özel bir maç oldu. Her iki takım oyuncularını da kutluyorum. Çalışmalarımıza hafta içerisinde kulüp tesislerinde yapacağımız antrenmanlarla devam edeceğiz? diye konuştu.
Öte yandan geçtiğimiz hafta ertelenerek iptal edilen U21 Ligi karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor, deplasmanda 1461 Trabzon U21 takımına konuk oldu. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Miraç´ın golüyle 1461 Trabzon U21 takımı 1-0 kazanmasını bildi. (spor servisi)

 



Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı