ERCİYESSPOR, GAZİANTEP´İ BEKLİYOR

ERCİYESSPOR, GAZİANTEP´İ BEKLİYOR

DEMİRÖZÜ ?HAZIRLIKLARI TAMAMLADIK?

   PTT 1. Lig´de bu hafta kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´u konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor´da antrenmanlar aralıksız sürüyor. Mavi-siyahlıların Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, takımın hazır olduğunu belirterek, ?Yeni gelen arkadaşların durumu maç saatinde belli olacak? diye konuştu.
PTT 1.Lig´e genç bir kadro ile başlayan ve 3.hafta karşılaşmasında kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´u konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor´da işler yolunda. Antrenmanlarını kulüp tesislerindeki idmanlarla sürdüren mavi-siyahlılarda eksik oyuncu bulunmazken, takıma sonradan katılan oyuncuların ise Gaziantep B.B. karşısında oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak.
Antrenmanları ve karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Alaaddin Demirözü ise oyuncularına sonuna kadar güvendiği belirterek, ?Şuan itibarıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına hazırız. Maç saatine kadar çalışmalarımız sürecek. Genç bir kadroyuz ancak iyi mücadelemizi bu haftada sürdürmek istiyoruz. Gençler üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yapmaya hazırlar. Aramıza son günlerde birkaç isim katıldı. Bu oyuncuların Gaziantep maçında sahada olacaklar. Ancak kadroda yer almaları için elimizden geleni yapacağız. Bizim için önemli olan artık 3 puandır. Mücadelemizi ortaya koyup bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz? diye konuştu.
Taraftara da çağrıda bulunan Demirözü, Gaziantep maçında tribünleri coşkulu görmek istediklerini vurgulayarak, ?Futbol taraftarı ile güzel bir spor olur. Bizde taraftarımızı yanımızda görmek ve onların destekleri ile sahada coşmak istiyoruz. Biz sahada coştukça onlarda tribünde coşacaklardır. Yeter ki bizlere ve gençlere destek olsunlar? dedi.



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev