ERCİYESSPOR DOLUDİZGİN

ERCİYESSPOR DOLUDİZGİN

K.ERCİYES 2-1 KARŞIYAKA

  PTT 1. Lig´in 16. haftasında Kayseri Erciyesspor, evinde Karşıyaka´yı 2-1 yenerek üst üste 3.galibiyetini aldı. İlk yarısı 1-0 Karşıyaka´nın üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada Erciyesspor´un golleri 2.yarıda geldi. Maçın ardından konuşan Erciyesspor´da İbrahim Uzunca, ?Kayseri Erciyessporlu gençlerimiz bu lige gerçekten renk katmakta? dedi.
Kadir Has Stadyumu´nda sezonun 16.hafta müsabakasında oynanan Kayseri Erciyesspor-Karşıyaka maçında gülen taraf Erciyesspor oldu. İlk yarısı 1-0 Karşıyaka´nın üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede Erciyesspor´un golleri 2.yarıda geldi. 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanan Erciyesspor, 3 haftada 3 galibiyet alarak 17 puana ulaştı.
Karşılaşmaya istekli başlayan taraf Karşıyaka oldu. 6. dakikada Emre Öztürk´ün ortasında Erçağ arka direkte topla buluştu. Erçağ´ın vuruşunda Berkay Can topu kornere gönderdi. Kullanılan köşe vuruşunu Karşıyaka defansı uzaklaştırdı. 8.dakikada Çağrı´nın ceza sahası dışından sert şutunda top auta çıktı. 21.dakikada Mehmet Eren´in kullandığı köşe vuruşunda Berkay Can topu arka direğe gönderdi. Arka direkte tamda çizgi üzerinde topla buluşan Necati´nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve Karşıyaka, Erciyesspor deplasmanında 1-0 öne geçen taraf oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu golle birlikte sona erdi.
İkinci yarıda ise baskın oynayan taraf Erciyesspor oldu. Azda olsa tribünde bulunan taraftarının da desteğini arkasına alan Erciyesspor, 53.dakikada Çağrı´nın ortasında Erçağ´ın ceza sahası içinde topun gelişine vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skora 1-1´lik denge geldi. 68.dakikada Selim´in ceza sahasının dışından sert vuruşu kaleci Ersin´in müdahalesine rağmen direğin dibinden ağlara gitti ve bu şık golü taraftar ayakta alkışladı. Skor levhası ise 2-1 Erciyesspor´un üstünlüğünü işaret etti. 74.dakikada Deniz´in ortasında Necati topa ceza sahası içinde kafayla vurdu. Erciyesspor defansı topu kale çizgisinden uzaklaştırdı. Bu pozisyonun ardından son düdük geldi ve Erciyesspor, sahasında Karşıyaka´yı 2-1 yenerek 17 puana ulaştı. Bu puan ise Erciyesspor´u 14.sıraya taşıdı.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti