ERCİYESSPOR BAŞLADI

ERCİYESSPOR BAŞLADI

DÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİLER

Kayseri Erciyesspor´da 14 Eylül Pazartesi günü deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçının hazırlıkları bugünden itibaren başlayacak. Hafta sonu Kayserispor ile oynanan hazırlık maçının ardından dün günü izinli geçiren mavi-siyahlılar antrenmanlara bugünden itibaren yeniden başlayacaklar.

PTT 1.Lig´de sezonun 4.haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor, günü izinli geçirdi. Deplasman hazırlıklarına bugün ile birlikte başlayacak olan Erciyesspor´da eksik bulunmuyor.

Tam kadro olarak antrenmanları yapacaklarını belirten mavi-siyahlıların Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, ?Kayserispor ile oynanan hazırlık maçı sonrasında takımımıza 1 günlük izin verdik. Bugünden itibaren günde çift idman ile deplasman maçımız olan Alanyaspor maçına hazırlanacağız. Tam kadro olarak hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Özellikle kondisyon ve taktiksel olarak çalışmalar gerçekleştireceğiz? şeklinde konuştu.

Takımda morallerinde yerinde olduğuna dikkat çeken Demirözü, Alanyaspor karşısına son derece güzel bir kadro ile çıkacaklarını belirterek ?Yeni ve eski oyuncu diye bir şey kalmadı. Hazırlık maçında da gördük ki birkaç küçük düzeltme ile kadromuz oturmuş olacak. Elbette ki yeni gelenler takıma katkı sağlayacak. Antrenmanlarda da son derece neşeli ve ciddi bir arkadaşlık ortamı ile ilerliyoruz. Alanyaspor deplasmanından 3 puan alarak döndüğümüz takdirde Erciyesspor gelecek haftalara daha moralli ve istekli girecektir. Amacımız 3 puan almak ve galibiyet sevinci yaşamak? dedi. 



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı