ERCİYES YUVAYA DÖNDÜ!

ERCİYES YUVAYA DÖNDÜ!

Ligde haftayı deplasmanda alınan mağlubiyetle kapatan Kayseri Erciyesspor, Göztepe karşılaşması sonrası kulüp tesislerine dönerek dinlenmeye çekildi. 14.haftada oynanacak Elazığspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak antrenmanlar ile start ve

Deplasmanda oynanan Göztepe karşılaşması sonrası mağlubiyet yaşayan Kayseri Erciyesspor, dün havayolu ile kulüp tesislerine döndü. Günü dinlenerek geçiren mavi-siyahlılarda, hafta sonu oynanacak Elazığspor karşılaşmasının hazırlıkları bugün sabah idmanı ile başlayacak.

 

ELAZIĞ HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLAYACAK

 

Göztepe karşısında her zaman olduğu gibi mücadeleyi bırakmadıklarını belirten mavi-siyahlı takımın kulüp Asbaşkanı Nurettin Arslan, ligin uzun bir maraton olduğunu belirterek “Elbette ki bazen çok istediğiniz karşılaşmalarda puan alamayacaksınız. Futbol adına güzel şeyler yapılmayan karşılaşmalardan galip ayrılacaksınız. Uzun bir maratondayız. Bizim hedefimiz en az hasar alarak en çok puanı toplayıp başarıyı sağlamak. Her zaman işler istediğiniz gibi gitmeye bilir. Göztepe karşısında mücadele eden takım üyelerini kutluyorum. Mağlubiyetten dolayı üzgünüz” dedi.

 

Öte yandan hafta sonu Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanacak Elazığspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlanacağını belirten Arslan, “Deplasman sonrası takım dün günü dinlenerek geçirdi. Moralimizi yüksek tutup önümüzdeki karşılaşmalara adapte olmak zorundayız. Antrenmanlarımıza bugün başlayacağız. Elazığspor’u sahamızda konuk edeceğiz ve taraftarımız önünde galibiyete uzanmak istiyoruz” açıklamasında bulundu. (Spor Servisi)

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak