ERCİYES GALİBİYETİ UNUTTU!

ERCİYES GALİBİYETİ UNUTTU!

Bank Asya 1.Ligi’nde temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, konuk ettiği Kartalspor'la çok kötü bir zeminde golsüz berabere kaldı.

Bu sonuçla Erciyesspor puanını 28'e çıkartırken, Kartalspor 24 yaptı. Karşılaşmayı MHK eski başkanı Oğuz Sarvan, Talat Tokat ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav da izledi.

 

Bank Asya 1.Ligi’nin 20.haftasında sahasında Kartalspor’u konuk eden mavi-siyahlı temsilcimiz futbol oynamaya oldukça elverişsiz olan bir zeminde golsüz beraber kaldı ve galibiyet hasretini sürdürdü.

 

ERCİYES 0-0 KARTAL

 

Sahanın zemini maçtan önce buzlar kırılarak ve temizlenerek futbola uygun hale getirildi. Ancak iki takım futbolcuları da ayakta durmakta güçlük çekti. Bu zeminde başlayan mücadelenin 9.dakikasında Sofiane'nin sol kanattan ortasında ceza sahasında Fatih Kılıçkaya dokunamayınca top auta gitti. 43.dakikada Sofiane'nin vuruşunda Kaya kucağından düşürdü ancak top kornere çıktı. İlk yarı golsüz tamamlandı. Maçın 52.dakikasında Kartalspor'un kullandığı kornerde ceza sahasına gelen topa Ercan'ın kafa vuruşu üstten auta gitti. Dakikalar 83'ü gösterdiğinde Davut'u düşüren Mehmet Uslu ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Kartalspor’u 10 kişi bıraktı. Maçın son dakikalarında Erciyesspor’dan Fatih’in ceza sahasına ortaladığı topta defansın arkasına sarkan Berk'in vuruşu üst direkten döndü. Maçta gol olmayınca taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. (Spor Servisi)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’