ERCİYES A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ CINGI YENİ SEZONA DAİR KONUŞTU

ERCİYES A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ CINGI YENİ SEZONA DAİR KONUŞTU

“PANDEMİ SONA ERERSE MUHTEŞEM BİR KIŞ OLACAK”

Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı Kay TV – Erciyes TV ortak yayınında ekrana gelen ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına katılarak yeni sezon hazırlıları ile ilgili bilgiler verdi. Cıngı Pandemi Süreci’nin sona ermesi durumunda muhteşem bir kış sezonu geçirecek bağlantılar kurduklarını vurgulayarak “Milyonun üzerinde yolcuyu Türkiye’ye getiren operatörler kış turizmi için gözünü Erciyes’e dikmiş durumdalar. Eğer Pandemi Sürecin de son kışa yaklaşırken ciddi çıkışı olmaz ise muhteşem bir kış geçireceğiz “ ifadesini kullandı.

Kay TV – Erciyes TV ortak yayınında ekrana gelen ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına katılarak yeni sezon hazırlıları ile ilgili bilgiler veren Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı “Eğer Pandemi Sürecin de son kışa yaklaşırken ciddi çıkışı olmaz ise muhteşem bir kış geçireceğiz “ dedi ve ekledi.“Yurt dışında 2 operatörle çalışıyorduk. Rusya, Ukrayna ve Polonya ile son 10 günde dünyanın en güçlü en bilinen operatörleri ile çok ciddi görüşmeler yaptım onlarda şuan da Kayseri’ye geldiler. Bir kısmı oteller ile anlaşmalar yapıyorlar. Milyonun üzerinde yolcuyu Türkiye’ye getiren operatörler kış turizmi için gözünü Erciyes’e dikmiş durumdalar eğer pandemi son kışa yaklaşırken ciddi çıkışı olmaz ise muhteşem bir kış geçireceğiz. Diyoruz ki yerli den çok yabancı turist olacak Erciyes’in pistlerinde.”

Cıngı Erciyes’te devam eden sıcak su aramaları ile ilgili de bilgiler vererek “Sondaj konusunda en son görüştüğümüzde 2 bin yüz metrelere inilmişti. Bulunduğu yerde birkaç gün içerisinde bitirilecek. Sondaj makinesi el matkabı gibi küçük bir şey değil 7 tır ile taşınıyor oradan sökülecek biz burada betonlarını hazırladık alt yapısını hazırladık…..” değerlendirmesinde bulundu.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”