ERCİYES A.Ş COVİD TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

ERCİYES A.Ş COVİD TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

CINGI, “PANDEMİ SÜRECİNE İLİŞKİN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK”

Başlamak üzere olan kayak sezonu öncesi Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, basın toplantısı düzenledi. Burada açıklamalarda bulunan Cıngı, ‘Önümüzdeki günlerde kayak sezonu başlayacak. Pandemi süreci devam ediyor ve biz bu sürece ilişkin tüm tedbirlerimiz aldık’ dedi.

Kayseri’nin Dünya’ya açılan penceresi olan Erciyes Dağı, kayak sezonunu açmaya hazırlanıyor. Sezon öncesi Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, basın toplantısı düzenledi.

Alınan tedbirler çerçevesinde misafirlerini ağırlayacak olan Erciyes Dağı, pandemi sürecine uygun tüm tedbirleri ile misafirlerini bekliyor. Basın toplantısında konuşan Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, şöyle dedi: “Yaklaşık 9 aydır Dünya gündemi pandemi ile sarsılmış durumdadır. Tüm Dünya’da ciddi bir çalışma var. Biz, Erciyes Kayak Merkezi olarak yoğun bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Pandemi nedeni ile alplere gidemeyen eski sovyetler pazarı  Kayseri’ye geldi. Misafirlerimiz Erciyes ve şehir merkezinde bulunan otellerden rezarvasyonlar yaptılar. Anormal bir durum olmaz ise Kayseri’ye haftada 10 uçak inecek. Yabancı turistler gelecek. Rusya’dan Kayseri’ye doğrudan uçuşlar açıldı. Bu durum şehirmiz için çok önemlidir. Bu gelişme Erciyes sayesinde olmuştur. 2012 yılından beri yurt içinde ve yurt dışında kendimiz tanıttık. Eski sovyetlerden önemli işler yaptık. Gelecek misafirlerimiz endişesi Covid’tir. Misafirlerimiz rahat ettirmek için önemli tedbirler aldık. Dağda bulunan bütün iş yerlerimizin güvenlik tedbiri sertifakları almalarını sağladık. Otellerimiz, güvenli otel sertifakası aldı. Çalışmalarımız sonuna geldik. Yakında da misafirlerimiz gelecek.”

Basın toplantısı Erciyes’te alınan tedbirlerin açıklandığı sunum ile son buldu.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı