ERCİYES ANADOLU HOLDİNG İSO İLK 500 GİREN ŞİRKETLERİNİ TANITTI

ERCİYES ANADOLU HOLDİNG İSO İLK 500 GİREN ŞİRKETLERİNİ TANITTI

“Başarının gerçek mimarları bu şirketlerin genel müdürleridir”

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve ISO ilk 500’e giren şirketler, tertiplenen etkinlik ile kamuoyuna tanıtıldı.  Kutlama pastası kesilerek yakalanan başarının taçlandırıldığı etkinlikte konuşan Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin “Başarının gerçek mimarları bu şirketlerin genel müdürleridir” ifadesini kullanıp şirketlerin tanıtımını genel müdürlere bıraktı.

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve ISO ilk 500’e giren şirketler tertiplenen etkinlik ile kamuoyuna tanıtıldı. Holding bünyesindeki HES Kablo, İstikbal Mobilya, Bellona Mobilya, Boyteks A.Ş., Boyçelik Metal ve Form Sünger şirketlerinin çalışma sistemleri, kapasiteleri, sektörellokasyonları ve gelecek hedeflerine yönelik ayrıntıların  kamuoyu ile paylaşıldığı etkinlik Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alparslan Baki Ertekin’in ev sahipliğinde Erciyes Anadolu Holding Konferans salonunda gerçekleştirilirken Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, şirket genel müdürleri ve ana bayi temsilcileri de işitirakçiler arasında  yer aldılar…

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Erciyes Anadolu Holding Ceo’suErtekin yakalana başarının asıl mimarlarının bu şirketleri yöneten Genel Müdürler olduğunu vurgulayarak sözü onlara bıraktı.

Tanıtım etkinliğine onur konuğu olarak iştirak eden Kayseri Sanayi Odası Başkanı Büyüksimitçi’de başarının tesadüf olmadığını vurgulayarak “Listede en çok şirketi bulunan 2. Büyük Anadolu şehriyiz. İkinci 500 listesinde de bir bu kadar şirketimiz olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Kayseri Ticaret Başkanı Ömer Gülsoy ise Kayseri’nin ticaretin başkenti olduğunun altını çizip kurumsallaşmanın önündeki engellerin kaldırılması gerektiğine vurgu yaparak “Aile şirketlerinin başarı grafiğini yükseltmesi için kurumsallaşma faaliyetlerine ağırlık vermesi gerek” diye  konuştu.

Etkinlik yakalanan başarının pasta kesimi ile taçlandırılması ile noktalandı.



"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"