ERCİYES KOLEJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI HASTEKKEŞİN,

ERCİYES KOLEJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI HASTEKKEŞİN,

?CEMAAT İÇİN DEĞİL, CEMİYET İÇİN İNSAN YETİŞTİRİYORUZ?

Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin bir  basın toplantısı düzenleyerek okullarında yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında kamuoyunu bilgilendirdi?  Hastekkeşin ?Bizler cemaat için değil, cemiyet için insan yetiştiriyoruz? ifadesini  kullandı?

Düzenlenen basın toplantısına Anavatan Partisi  eski Milletvekili ve Hakka Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Başyazıcıoğlu, Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin, Okul Müdürleri ve öğretmenler iştirak  etti?                                                             

Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin okullarının 1989´lu yıllarda Kayseri´li hayırsever iş adamlarının kurduğu Hakka Hizmet Vakfı´nın katkılarıyla temellerinin atıldığını ve  1994 yılında resmi olarak eğitim öğretim hayatına başladığını hatırlatarak ?Erciyes Koleji eğitimin, insan ve toplum hayatındaki önemini  kavramış bir kurumdur. Dünyada ki bütün  değişime ve gelişmelerin temelinde insanin olduğu, artik hiç kimsenin reddedemeyeceği bir gerçektir. İnsanın Eğitim kalitesi arttıkça  , tohumların ve dünyanın da kalitesinin artacağını hepimiz biliyoruz.eğitim kalitesinin artması ise aileden başlayan ve örgün eğitim kurumları ile devam eden ve sonlanan zinciri ile ilgilidir.   Bu zincirin halkalarının her birinin düzeni ve sağlamlığı  yetişen nesillerinde kültür ve eğitim seviyesini yükseltecektir. Erciyes Koleji olarak İngilizce ve İspanyolcayı kapsayan çift yabancı dil, eğitimimizle güçlü eğitim kadromuzla seçilmiş öğrencilerimizle Türkiye´mizin eğitim havuzuna katkıda bulunmak için gayret ediyoruz. ? değerlendirmesinde  bulundu?

Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hastekkeşin sözlerinin devamında ? Bizler cemaat için değil, cemiyet için insan yetiştiriyoruz? ifadesini kullanıp  belirledikleri  eğitim hedefleri  ile ilgili  olarak  şunları kaydetti ?Geçmişinden ilham alıp geleceğine yon veren nesiller yetiştirmek. Okulu yuva haline getirip sevgiyle bütünleştirmek, Bilgi çağına ayak uyduran öğrenciler Yetiştirmek,yaşayarak öğrenmede bilgi basamakları oluşturmak. Geleceğe yatırım yapmak, Değer üretmek, Cağdaş bir eğitim yuvası olmak. İlgi bilgi ve sevgiyi bütünleştirerek insan yetiştirmek. Değişimin ve gelişimin başlangıç noktası olabilmek, iletişim becerileri kullanan güçlü bir nesiller yetiştirmek, yabancı dile ana dile kadar hakim olmalarını sağlamak, düşünmeyi tasarlamayı keşfetmeyi öğretmek  bu yüzden bizler cemaat için değil cemiyet için insan yetiştiriyoruz?

Hakka Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Eski Milletvekili ve Erciyes Koleji Yönetim Kurulu üyesi İrfan Başyazıcıoğlu´da kolejin faaliyetleri hakkında bilgiler verip ?Bugünün dünyasında çocuklarımızın eğitim faaliyetlerinin hepsinin karşılandığı bir sistem uygulamaktayız. Bizler insana yapılan yatırımı ülkeye ve dünyaya yapılan yatırım olarak görmekteyiz. İnşallah buradan yetişen çocuklarımız tüm ülkemize hayırlı hizmetler vereceklerdir? diye  konuştu?

Toplantı  okul yönetiminin  medya mensuplarına  okulu gezdirmesi  ile son buldu?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor