ERCİYES ?ALTIN´ BULDU!

ERCİYES ?ALTIN´ BULDU!

K.ERCİYESSPOR 4-1 ALTINORDU


PTT 1. Lig´de sezonun 14.haftasında K.Erciyesspor kendi saha ve seyircisi önünde İzmir temsilcisi Altınordu´yu konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısını Volkan´ın kaydettiği golle 1-0 tamamlayan Kayseri Erciyesspor, ikinci yarıda 3 gol daha buldu. Uzatma devresine girerken kalesinde gol gören Erciyesspor, sahadan 4-1 galip ayrılarak kazanmayı hatırladı.
PTT 1. Lig´de sezonun 14.hafta karşılaşmasında Altınordu´yu konuk eden Kayseri Erciyesspor, karşılaşmayı 4-1 kazanan taraf oldu.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kayseri Erciyesspor başladı. İlk dakikalarda Altınordu´nun atak futboluna karşı koyamayan Erciyesspor, 14.dakikada kalesinde golü gördü, ancak bu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 44. dakikada ise Erciyesspor aradığı golü Volkan Okumak ile buldu. Derinlemesine atılan pasta Volkan sol çaprazda topu kontrol etti. Ceza sahası içine topla birlikte hareketlenen Volkan, 2 defans oyuncusunu birden geçerek penaltı noktası üzerinden vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturarak skoru 1-0´a taşıdı. Bu golle birlikte ilk yarı 1-0 Erciyesspor´un üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya Altınordu´nun vuruşu ile başlandı. 53.dakikada Volkan ceza sahası içine girer girmez kaleci Tolgahan tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. 54.dakikada Erçağ´ın kullandığı penaltıda kaleci Tolgahan´ın müdahalesine rağmen top ağlara gitti ve skor 2-0´a taşındı. 59.dakikada Erçağ´ın ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Üstün´ün vuruşunda top ağlarla buluştu ve skor bir kez daha Erciyesspor´dan yana 3-0´a geldi. 79. dakikada Cihan ceza sahasının ön çizgisinden kullandığı serbest vuruşta topu ağlarla buluşturdu ve takımının 4.golüne imza attı. Skor ise 4-0´a taşındı. Karşılaşmanın normal süresi 4-0 Erciyesspor lehine tamamlanırken, maç sonuna 4 dakikalık uzatma eklendi. Uzatma devresinin ilk dakikasında ise Altınordu´da Göksü sahneye çıktı ve attığı golle skoru 4-1´e taşıdı. Golün ardından son düdük geldi ve Erciyesspor, sahasında 3 puanı 4 golle alan taraf oldu.
Erciyesspor, puanını 11´e yükseltti ancak bu galibiyet mavi-siyahlıları son sıradan kurtaramadı. Altınordu ise 19 puanda kaldı ve 9.sıraya geriledi.
Maç sonrasında konuşan Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk´ta takımın galibiyetinin bundan sonrasında da süreceğini belirterek şunları söyledi:



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı