ENERJİ BAKANI TANER YILDIZ

ENERJİ BAKANI  TANER YILDIZ

OSB'DE İŞÇİLERİN DERTLERİNİ DİNLEDİ

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun  Cuma günü ilimizde gerçekleştireceği mitin öncesi seçim bölgesine gelen  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner  Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bazı işletmeleir ziyaret ederek  işçilerle sohbet  etti...  Bakan Yıldız burada yaptığı konuşmalarında muhalefetin vaatlerini eleştirerek, istikrarın devam etmesi için  7 Haziran'da yapılacak genel seçim  için Ak Parti'ye oy istedi.

İlk olarak Serbest Bölgede bulunan BRN Yatak fabrikasını ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, işçilere hitaben yaptığı konuşmasında, 7 haziran seçimleri Türkiye'nin yönetilmesi ve idare edilmesi açısından çok önemlidir. Son 12 yılda 10 seçimimize giriyoruz. Ak Parti iktidarı olarak her seçimden güçlenerek çıktık. Bir partinin güçlenmesi için yaptıklarının doğru olması gerekir. Bizler doğru yaptığımız için sizlerin sayesinde güçlendik. Seçim zamanı ortada çok fazlaca vaat dolaşıyor. 33” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Bakan Yıldız, BRN  yatak fabrikası çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'in serbest bölgede yaptığı ziyaretlerde, Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı Yaşar Karayel, Kemal Tekden, Hava Çalış, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Parti İl Yönetimi de refakat ettiler…

Sonrasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve beraberindekiler, SİMFER fabrikasını ziyaret etti. SİMFER fabrikasının nerdeyse her tarafını dolaşan Bakan Yıldız burada yetkililerden fabrikada bulunan makinelerden bilgi aldı.

Ardından ise SIMFER fabrikası çalışanlarıyla bir araya gelen Bakan Yıldız, konuşmasında, Türkiye'nin büyümesine ve katkı sunmasını sağlayan ‘oy'larınız var.  Sandığa inşallah gideceğiz. Oylarımızla Türkiye'nin yönetimini hep beraber belirlemiş olacağız. Türkiye gibi ülkelerde istikrar çok önemlidir. İstikrar çok zor kazanılıyor ama çok kolay kaybediliyor. O yüzden her birimiz üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor” dedi.

Konuşmanın ardından SİMFER fabrikasının işçileriyle bol bol fotoğraf çektiren Bakan Yıldız, ardından fabrikanın ürettiği ürünleri inceledi. Sonrasında ise yemekhanede  işçilerle beraber sıraya geçerek işçilerin yediği yemekten alarak, işçilerle beraber yemek yedi.

Ardından Bakan Yıldız, Yataş ile Başyazıcıoğlu tekstil fabrikalarını da ziyaret ederek, Serbest Bölgedeki ziyaretlerini noktaladı.  



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı