ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR ESKİ BAKANI YILDIZ:

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR ESKİ BAKANI YILDIZ:

?BU ÜLKEDE KÜRT- TÜRK´E, TÜRK´TE -KÜRT´E ZİMMETLİDİR?

   Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediyesi ile Meyveciler ve Sebzeciler Odasınce ortaklaşa tertiplenen esnaf buluşmasına katıldı. Eski Bakan Yıldız esnaflara hitaben yaptığı değerlendirmede herkesin bir birini sandığa gidip oyunu kullanması için teşvik etmesini gerektiğini vurgulayarak ?Türkiye´de birliğin ve beraberliğin bozulmasını isteyenler var. Türkiye´de Kürt, Türk´e Türk´te Kürt´e zimmetlidir. Edirne´den Kars´a kadar bunu böyle gördük. Ayrımcılık yapmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz? ifadesini kullandı?
Perşembe Pazarı´nda düzenlenen esnaf buluşmasına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Meyveciler ve Sebzeciler Odası Başkanı Zekeriya Kaya ve Pazar esnafı iştirak etti?
Burada bir konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Şüphesiz sizin çalışmalarınız ve gayretleriniz bizim için önelidir. Sizin alacağınız hizmetler için alt yapı yaparak desteklemek zorundayız. Sizi memnun etmeyecek bir şeyi zorlamayız. Kapalı semt pazarları ile ilgili yanlış bir proje çıkmışsa bundan geri döneriz. Bizim bölgemizde olan esnaf grubu ile bir araya gelerek ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyorum. Sizin ihtiyaçlarınız ile ilgili oda başkanımızla bir araya gelerek sorunları dinliyorum? değerlendirmesinde bulundu?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız´ da konuşmasında Ak Parti´nin seçim bildirgesinde yer alan faizsiz kredi imkanını pazarcı esnafına hatırlatıp, herkesin seçim günü sandığa gitmesi için bir birini teşvik etmesini gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti?. ?Türkiye´de özellikle artık seçimlerden ziyade Türkiye´nin geleceği ile alakalı 1 Kasım seçimlerini tamamlayacağız. Bu mahallenin ayrı bir özelliği var. 1 Kasım´da rahmetli olan muhtarımızın yerine seçilecek olan muhtarlık seçimi var. Seçim beyannamesinde Başbakanımız esnafımıza dönük bir kısım açıklama yaptı. 30 bin TL´ye kadar olan kredinin faizsiz olacağını belirtti. Türkiye´de birliğin ve beraberliğin bozulmasını isteyenler var. Türkiye´de Kürt, Türk´e Türk´te Kürt´e zimmetlidir. Edirne´den Kars´a kadar bunu böyle gördük. Ayrımcılık yapmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Bizler bunu canlarımız ile ödüyoruz. Türkiye´nin en büyük kamburu olan PKK´nın da sonunu beraber hazırlayacağız. Türkiye´de özellikle güvenlik güçleri ile alakalı karşılıklı silah bırakacakmış. Hayır, bu böyle olmaz. Tek yanlı silah bırakacaklardır. Çünkü terör örgütü olan PKK´dır. İnşallah 1 Kasım seçimlerini huzur içerisinde yaptığımız bir Türkiye ama bir bu kadar da önemi olan sandıklara gidip oyumuzu kullanmaktır. 2019 seçimine kadar herkes vatandaşlık görevlerini yapmak için sandıklara gidecektir. Birbirimizi uyaralım, teşvik edelim ve sandıklara gidelim?



SP'li Arıkan: "Çoklu bir kongreyi ön görmüyorum”

Büyükkılıç'tan başkanlarla değerlendirme toplantısı

Cumhur İttifakı'ndan Pınarbaşı zirvesi

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”