EN BÜYÜK İLGİ YÜZME SPORUNA

EN BÜYÜK İLGİ YÜZME SPORUNA

ÖZET, ?AİLELER ÇOCUKLARINI YÜZMEYE TEŞVİK ETMELİ?

?Yaz Spor Okulları´ 3.dönemi tüm hızıyla sürüyor. Havaların sıcaklığı ve çocukların gelişimine fayda sağlayan yüzme kurslarına ilgiyi arttırdı. Kurs hakkında grubumuza bilgi veren Gençlik ve Spor Okulları öğreticisi Hakan Özet, ? Ailelerin, çocuklarını yüzme sporuna yönlendirmelerini istiyoruz? dedi.

?Yaz Spor Okullarına´ ilgi her geçen gün artıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nce düzenlenen ?Yaz Spor Okulları´ birçok branşta eğitim verirken, en büyük ilgiyi ise yüzme kursları görüyor.

Günlük 400 ile 600 öğrenci 15 kişilik gruplar halinde Olimpik havuzda eğitim görüyor.

Kurs çalışmaları hakkında grubumuza bilgi veren Gençlik Spor Yaz Okulları spor öğreticisi Hakan Özet, şöyle konuştu: ?Yaz döneminde havaların sıcak olması ve Kayseri´nin Olimpiyat hazırlık statüsünde 6 ilden biri olması nedeniyle, bu geçen yıllara oranla ?Yaz Spor Okullarına´ ilgi daha çok oldu. Gruplarımız 15 kişilik olup, her gün 400 ile 600 öğrenciye eğitim veriyoruz. Başarılı olan öğrencilerimiz Olimpiyat eğitim merkezi Alt yapı takımı olarak sürekli eğitime tabi tutmaktayız. Ayrıca ilimizin Su Topu takımı da var. Yüzmede başarılı olamayan çocuklarımızı Su Topu´nda eğitime tabi tutarak, onların sporla iç içe olmalarını sağlıyoruz.?

Ailelere çocuklarını yüzmeye yönlendirmeleri konusunu da sözlerine ekleyen Özet sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Yüzme bütün kasları çalıştıran, çocuğun fiziki ve sosyal gelişimini sağlayan ve kendine özgüven aşılayan bir spor dalıdır. Bu nedenle ailelerin, çocuklarını yüzme sporuna yönlendirmelerini istiyoruz.? 



TÜFAD 19 Mayıs Turnuvası coşku ile tamamlandı

‘Var’a Rağmen İstediğimizi Aldık

Gençlik ve spor bayramı satranç turnuvası sona erdi

Kayserispor genel kurula gidiyor

Okul sporları kayseri minikler satranç il birinciliği

Kayserispor konya maçına hazır

Hacılar erciyesspor avantajı koruyamadı

Spor a.ş. yaz spor okulları kayıtları başladı

Melikgazi’nin yıldızı feray’a milli davet

Konya maçı için geri sayım sürüyor

Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı

Gençlik haftası başladı

Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel