EMNİYETSPOR, 400 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

EMNİYETSPOR, 400 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

ARSLAN ?TEKVANDONUN 11 İLKESİ SİZİN GELECEĞİNİZİ ŞEKİLLENDİRECEK?

Emniyet Spor Kulübü öğrencileri 400 fidanı toprakla buluşturdu. Fidan dikiminde Emniyet Spor Kulüp Başkanı Saffet Arslan da hazır bulundu. Arslan, ?Bizler, bu tür etkinlikleri yapacağız ki gençlerimize örnek olsun? dedi.
Emniyet Spor Kulübü öğrencileri, 400 karaçam fidanını toprakla buluşturdu. Yılanlı Dağı ağaçlandırma bölgesinde yapılan dikim törenine Emniyet Spor Kulüp Başkanı Saffet Arslan, kulüp antrenörleri ve öğrenciler katıldı.
Tören, öğrencilerin tekvandonun 11 ilkesini okuması ile fidan dikim töreni başladı.
Ardından öğrencilere hitap eden Emniyet Spor Kulüp Başkanı Saffet Arslan, tekvando ilkelerinin önemine dikkat çekti. Arslan sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Tekvandonun 11 ilkesini okudunuz. Bu sporu 1500 arkadaşınız, 20 hocanızla birlikte yapıyoruz. Bu işi yapma sebebimiz, bu 11 ilkeyi, bizim evlatlarımız anlasın, ezberlesin ve uygulasın diye. Bu 11 ilke sizin iyi yetişmeniz konusunda sizlere çok katkı sağlayacak. Bu ilkeler, sizleri iyi insan yapıyor. Kaliteli insanlar olursunuz ve ne iş tutarsanız tutun başarılı olursunuz.?
Konuşmanın ardından Başkan Saffet Arslan, kulüp hocaları ve öğrenciler, fidanları toprakla buluşturdu.
Ağaç dikiminin ardından grubumuza açıklamalarda bulunan Başkan Saffet Arslan şöyle dedi: ?Yaptığımız iş her şeyden önce çok keyifli. Bizler, bu tür etkinlikleri yapacağız ki gençlerimize örnek olsun. Yetiştirdiğimiz fidanlarla beraber sporcu çocuklarımızdan bahsediyorum. Onlarla birlikte böyle bir iş yapmak ayrı bir keyif. Onlar bu güzel heyecanı yaşıyorlar. Bu yaptıkları, hayat boyu akıllarında kalacak. Bundan sonraki işlerini bu şekilde yaklaşırlar diye düşündük. Mutluyum ve keyifliyim. Güzel bir iş yapılıyor. Antrenörümüz Hasan kardeşimiz ve Emniyet Müdürlüğümüzün, sporcularımıza katkıları var. Destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. 100-200 talebe ile başladık. Bugün ise 1500 talebeye ulaştık. Kenar mahallelerde spor yapma imkanı olmayan çocuklarımızın ihtiyaçlarını temin ediyoruz. Bizim asıl amacımız, yoğurt yapmak ama üstünde kaymağı da olursa, daha iyi olur. O da nedir? Sporcularımızın madalya getirmesi. Ben, hocamızdan büyük turnuvaların madalyalarını istiyorum. 2020 için hazırlanıyoruz ve çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz.?

(SPOR SERVİSİ)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’