EMAR GRUP’TA SEZON HAZIRLIKLARI TAM GAZ

EMAR GRUP’TA SEZON HAZIRLIKLARI TAM GAZ

İKİNCİ BAŞKAN KARAHAN, “TÜM TAKIMLAR ÇALIŞMAYA BAŞLAMALI”

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Emar Grup, sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Perşembe günü gerçekleştirilen antrenmanı takip eden İkinci Başkan Oğulcan Karahan yaptığı açıklamada, ‘Benim istediğim, diğer takımlarda çalışmaya başlaması’ dedi.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan ve şampiyonluk kadrosu kuran Emar Grup Futbol Kulübü, çalışmalarını Teknik Direktör Serhat Kurnaz gözetiminde aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Perşembe günü yapılan antrenmanı takip eden İkinci Başkan Oğulcan Karahan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. BAL mücadele edecek olan tüm takımların çalışmalara başlaması gerektiğinin altını çizen Karahan, şöyle dedi: “1 Aralık’ta top başı yaptık. Bizim serüvenimiz biraz uzun sürdü. 2-3 farklı takımlar kurduk. Sonunda da yeni hedefimiz sonucunda, tamamen hedefe yani şampiyonluğa kilitlenmiş bir takım kurma kararı aldık. 1 Aralık’tan bu yana aralıksız çalışıyoruz. Yarın sezon başlayacak derlerse biz, hazırız. Tek ekisiğimiz hazırlık maçlarıdır. Takım çağıramıyoruz. Aile ortamı oluşturduk. Her şey güzel gidiyorlar. Benim istediğim, diğer takımlarda çalışmaya başlasın. Ne kadar çok antrenmanlarına devam ederse, bu denli federasyonun elini ayağını bağlamış oluruz. 3-5 takım değil, 150 takım çalışıyor denilmelidir. Herkes başlasın ve görsün. 10-12 aydır evine ekmek götüremeyen destek olacağız. İnşallah sezon başlayacak. Biz, şampiyon olacağız. Tek isteğimiz budur.”

Takımın durumana ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ferhat Kurnaz ise şunları söyledi: “Sezon hazırlıklarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Tarih olmadığı için tam program içerisinde değiliz. Hem hocalar hem de oyuncular için zor bir süreçten geçiyoruz. Mart ayının ortasında ligin başlayacağına dair söylentiler var. Son zamanlardaki gelişmeler bu durumun biraz daha uzayacağı yönünde. Biz, bunlara takılmıyoruz. Haftanın 4-5 günü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaman bizim için önemli değil, Nisan’da da başlayabilir. Plan ve program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonrası bizim içinde önemli değil. Bizler bir tarih açıklanmasını bekliyoruz. Tarih açıklanırsa daha yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Haftada iki hazırlık maçı da yapmaya çalışıyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı