EĞİTİMCİLERİN UN YARDIMI

EĞİTİMCİLERİN UN YARDIMI

KOCASİNAN İLÇESİ’NDE DEVAM ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde öğretmenlerin el ders ücretleri ile öğrencilerin kumbaralarındaki paralarıyla desteği temin edilen unlar ihtiyaç sahiplerine yine öğretmenler vasıtası ile ulaştırılmaya devam ediyor. Kocasinan İlçesi’nde ki ihtiyaç sahiplerine de  bin çuval unu  ulaştıracaklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, kampanya destek veren öğretmen ve öğrencilere müteşekkir olduklarını ifade ederken ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde öğretmenlerin ek ders ücretleri ile öğrencilerin kumbaralarındaki paralarla destekleri ile temin edilen bin çuval un bu kez Kocasinan’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci un dağıtımı kampanyasına dair yaptığı açıklamada öğretmenlerin ve öğrencilerin yardımı ile alınan unların ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtımı için bu kez Kocasinan’da olduklarını belirtirken şunları kaydetti. “Her şeyden önce bu mübarek ramazan gününde kalbimizde bir mutluluk hissi bir dinginlik hissi, veren el alan elden üstündür diyoruz. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır diyoruz. Eğitim ailesi olarak ben öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerime teşekkür ediyorum. Türk Milletinin büyüklüğü, Türk Milletinin yüceliği böyle zor günlerde ortaya çıkıyor. Paylaşmak kadar güzel bir şey yok. Bizim bu topladığımız yardımları öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin harçlıklarıyla ek ders ücretlerinden topladıkları bu yardımlarla yine kendileri ihtiyaç sahibi ailelere teslim edecekler. Onlara bir mesaj vermek istiyoruz. Biz yanlarındayız. Biliyorsunuz salgın başlar başlamaz Milli Eğitim olarak maske üretimi noktasında, dezenfektan üretimi noktasında öncü olmaya çalıştık. Bugün ülkemizin en ciddi miktarda dezenfektan üretimi yapan okulu bizim Ahi Evran Meslek lisemizdir. Öğretmen ve öğrencilerimiz hiçbir maddi menfaat beklemeksizin şu anda 600 bin tona yaklaşan bir dezenfektan üretimi gerçekleştirdi. Geçen hafta itibariyle arkadaşlarımız kolonya üretmeye başladı. Şu anda Belsin Çok Programlı Lisemizde pek çok kişinin ihtiyacını karşılayabilecek maske üretiyoruz. Bu maskelerden 120 bin adet Melikgazi Belediyemize, 100 bin adet Talas Belediyemize, yine kamu kurum ve kuruşlarımıza bu maskeleri dağıtıyorlar. Burada çalışan tüm arkadaşlarımıza müteşekkiriz. İnanıyorum ki dünyadaki bütün ülkelerden daha çabuk daha hızlı bir şekilde biz bugünleri atlatacağız. Yeter ki bizde bu birlik ve beraberlik olsun. “



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor