EĞİTİMCİLER ERCİYES’TE YORGUNLUK ATTI

EĞİTİMCİLER ERCİYES’TE YORGUNLUK ATTI

KALKAN’DAN SUCUK EKMEK İKRAMI

Eğitimciler bir dönem boyunca çok yoğun çalışan Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube üyeleri Erciyes Dağı’nda bir araya gelerek yorgunluk attılar. Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan “Eğitim Bir Sen olarak üyelerimizin sosyal, özlük haklarının mücadelesini veriyoruz, eğitimciler olarak dinlenmeyi, birlik içerinde hayatın ve şehrin stresinden uzaklaşmayı hak ettiğimizi düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube üyeleri Erciyes Dağı’nda bir araya gelerek yorgunluk attılar.

Etkinlikle ilgili  değerlendirme de bulunan Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, “Eğitimcilerimiz çok yoğun çalıştılar, aileleriyle birlikte Kayseri’mizin en önemli turizm ve kayak merkezi olan Erciyes Dağı’nda gün boyu eğlendiler. Eğitim Bir Sen olarak her yıl geleneksel olarak yaptığımız Erciyes Buluşmamamızı gerçekleştirdik, üyelerimiz kayak yaptılar, Çocuklar kızak yaparak eğlendiler. Sendika olarak üyelerimize sucuk ekmek,  ikram ettik” ifadelerini kullandı.

Şube başkanı Kalkan sözlerini tamamlarken “Erciyes Dağı ve kayak merkezi şehrimizin en önemli turizm mekânlarındandır, bu güzellikten üyelerimizin istifade etmeleri için her yıl bu mekânda bir araya geliyoruz. Eğitim Bir Sen olarak üyelerimizin sosyal, özlük haklarının mücadelesini veriyoruz, eğitimciler olarak dinlenmeyi, birlik içerinde hayatın ve şehrin stresinden uzaklaşmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Üyelerimiz için farklı tatil mekanlarıyla indirim anlaşmaları yaptık, tüm gayretimiz Kayseri’nin eğitiminin daha ilerlere gidebilmesi içindir” şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan eğitimciler teleferiğe bindiler, çeşitli ikramların ardından organizasyon için sendika yöneticilerine şükranlarını sundular.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor