ECO PARK´IN TEMELLERİ ATILDI?

ECO  PARK´IN TEMELLERİ  ATILDI?

Kayseri Mega Toplu İş Yeri Kooperatifi ?Eco Park´ adını verdikleri toplu işyeri projesinin temelini atarak ilk harcı koydu?

 Ankara yolu üzerinde hayata geçirilecek olan projenin  ilk 500 iş yerinden  oluşan  birinci etabının  temelini atan  kooperatif  başkanı  Ramazan  Özdemir  projeye ilginin çok yoğun  olduğunu  vurgulayarak ?17 ay boyunca  bizim üyelerimize  ne söz verdiysek  hep önden gittik  hiçbir zaman  söylediğimiz sözlerin gerisinde kalmayarak hızlı bir gelişim  sergiledik? ifadesini  kullandı?

Kayseri  Mega  Toplu İş Yeri Kooperatifi ?Eco Park´ adını verdikleri  toplu işyeri  projesinin temelini atarak  ilk  harcı koydu?

Ankara Yolu ? Kaski  Arıtma Tesisi arkasındaki  arazide  kurulan  ve ?Eko Park´ adı verilen projenin ilk 500 iş yerinden oluşan 1. Etabının  temel atma töreninde konuşan  Kooperatif  başkanı  Ramazan Özdemir  projenin çok hızlı ilerlediğini ve ilginin çok  büyük olduğunu vurguladığı konuşmasında şunları kaydetti?  ?Bizler ekibimiz ile 17 ay önce  eko endüstriel   park projesini kafamız da canlandırarak  bir projeye başlangıç yaptık.  17 ay gibi kısa süre içersinde  bu noktaya kadar gelebildik.  Hızlı bir gelişme sağladık. Öncelikle  arsamızın temizlenmesi çalışmasını  hızlı bir süreçten geçirdik.  Ekonomik bir şekilde  maliyetlerini çok düşük olarak  bu noktaya getirdik.  Şuan da 680 bin metre kare  arazimizi temizledik. İnşat hazır hale geldi.  Ve şu anda  30 bin metre kare alanımızın inşaat  projelendirmesini  bitirdik. Eko endüstriel   park projesinin  ana temasında  geri dönüşüm  çevreci bir  sanayi anlayışı  yapmaktadır.  Bu projenin  ana temasın da  çevre dostu  ve ucuz maliyette  batıya yönümüzü döne bilmek için  bir gayret sarf edeceğiz.  Burada işleyiş şu şeklide olacak.  Bütün iş yerleri  birbirinden   ayrı olmakla birlikte  hepsini birbirine  entegre   bir şekilde çalışma sağlayacağız.  Ahmet´ in atığı Mehmet´ in ham maddesi  olarak girdi sağlanacak ve  buda ana maliyetlerin  daha ham maddelerin  daha ucuz bir şekilde  sağlanmasını  elverişli bir hale getirecek. Ve buda  bize ekonomimizde ve rekabette  bize kolaylıklar sağlayacak. Bu nokta da  şehrimizin bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz  hızlı bir şekilde biz  şehrimiz bizi kabullendi.  Bize inandıkları için teşekkür ederiz.  Şu anda  500 adet 200  400 600 800  1000 metre kare olmak üzere  1, etabımızın  kayıtlarını doldurmuş bulunmaktayız. Arsamızın yeterliliğin den dolayı  2. 500 ve  talepten dolayı 2. 500  kayıtlarına başladık. Buna da yoğun bir talep var. 17 ay boyunca  bizim üyelerimize  ne söz verdiysek  hep önden gittik  hiçbir zaman  söylediğimiz sözlerin gerisinde kalmadık.  Ve bugün bura da  ilk temellerimiz atacağız  ve işimize başlayacağız.  Şehrimize hayırlı olsun??

Kayseri  Mega  Toplu İş Yeri Kooperatifi temel atma töreni ile birlikte genel kurulunu da gerçekleştirdi?  Genel Kurul sonrası   Ramazan Özdemir ve ekibi  güven tazeleyerek yolarlına devam ettiler?

HABER : C.ÜSTEN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ