EBİÇ-DADAĞI YOLUNU ASFALTLADI

EBİÇ-DADAĞI YOLUNU ASFALTLADI

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Yamula Barajı Kıyısı'ndaki Mahallelerden Kemer, Dadağı, Ebiç ve Mahzemin'i Kayseri-Ankara Yolu'na bağlayan alternatif yol çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Yoğun olarak kullanılan yolların yapımı için titiz davrandıklarını ifade eden Başkan Bekir Yıldız, 2009 yılından itibaren hem bu mahallelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak hem de Ankara-Kayseri Karayolu'ndan Yamula Barajı kıyısına geçmek için pratik ve alternatif yol oluşturduk. Bu güzergahla Yamula Barajı'na, Erkilet üzerinden de şehrin farklı noktalarına aktaran alternatif yol Kemer, Dadağı, Ebiç ve Mahzeminden geçiyor. Bu yolu oluşturmak ve kullanmak için 25 milyon lira harcadık.” dedi.
Yıldız, 2010 yılından itibaren bu güzergahtaki mahallelerin yol kalitesini artırmak için bağlantı yollarını ve sokak aralarını da yaptıklarının altını çizerek, Dadağı-Ebiç arasına yeni bir yol daha açtık. Dadağı'nın sokaklarını da asfalt kapladık. Burada alternatif bir yol oluştururken bu mahallelerin de ulaşımını hızlandırmak, Kocasinan Belediyesi'ne bağlanmalarının farkını da hissettirmek istiyoruz. Dadağı Sokakları ve Ebiç bağlantısı için 800 bin lira harcamayla 4 km asfalt yol kaplaması yaptık. Buradan da Ebiç'e geçeceğiz.” diye konuştu.
Dadağı Mahallesi Muhtarı Hanefi Baykan da yaptığı açıklamada mahallesinin bağlantı yollarının yapımından ve sokaklarının asfalt kaplanmasından dolayı Kocasinan Belediyesi'nin hizmetlerinden çok memnun olduğunu belirterek Başkan Bekir Yıldız'a teşekkür etti.



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret