DÜRÜST ESNAF

DÜRÜST ESNAF

BULDUĞU PARANIN SAHİBİNİ ARIYOR

Yeni Sanayii´de oto kurtarma işi yaparak hayatını kazanan Ahmet Çetiner isimli esnaf Şehit Miralay Nazımbey Bulvarı üzerinde birkaç gün önce bulduğu yüklü miktardaki para´nın sahibini arıyor. Bulduğu parayı sahibine ulaştırmaya çalışan Çetiner ?Bir an evvel paranın sahibini bulup bu sorumluluktan kurtulmak istiyorum? diye konuşup teslimatı polis nezaretinde gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi?
Birkaç gün önce bulduğu yüklü paranın sahibini arayan ve oto kurtarma esnafı Ahmet Çetiner haber ekibimiz yaptığı değerlendirmede konuyu Emniyet Müdürlüğüne ve semt karakoluna bildirdiğini belirterek ?Gerçek sahibi olduğuna emin olduğumuz kişiye teslimatı polis gözetiminde yapacağız ? diye konuştu?
Çetiner sözlerinin devamında parayı bulduğu yere yakın bölge karakolunada haber vermesine rağmen henüz kimsenin müracaat etmediğini vurgulayarak şunları kaydetti? ?Parayı iki gün önce Şehit Miralay Nazımbey Bulvarı´nda buldum. Oradaki karakola ve 155 polis imdat merkezine gerekli bilgileri verdim. Ancak henüz daha arayıp soran olmadı. Bu paranın gerçek sahibine ulaşması için elimden geleni yapacağım. Tabi bu arada paranın asıl sahibine ulaşmak için bazı sorularımıza da cevap vermesigerekecek mesela paranın miktarı, nerde kaybettiği gibi?
Çetiner sözlerinin sonunda ? Lütfen paranın gerçek sahibi olmayan kişiler müracaat etmesin. Ayrıca para yüklü miktarda olduğu için miktarını açıklamıyorum? ifadesini kullanarak kötü niyetli insanların boşa çaba harcamamaları konusunda uyardı?
HABER : SÜLEYMAN ERDOĞAN



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı