Düğün sezonu dolu dolu geçiyor

Düğün sezonu dolu dolu geçiyor

Yaz ayı ile birlikte düğün sezonu da bir hayli hareketlendi. Düğün sezona ilişkin açıklamalarda bulunan Green Paradise Düğün Salonu Müdürü Esma Özkök, “25 Bin Türk Lirası taban fiyatımız var. Bizim için esas olan Kaliteyi ön planda tutmaktır” dedi. 

Yaz mevsiminde başlayan düğün sezonu, aralıksız bir şekilde devam ediyor. Düğün salonları, yaz dönemi boyunca aralıksız olarak çalışıyor. 

İlimizin gözde düğün salonlarından olan Green Paradise Düğün Salonu’nda da rezervasyonlar doluluk nedeniyle bekletiliyor. 

Sezona ilişkin konuşan Green Paradise Düğün Salonu Müdürü Esma Özkök, sezona ilişkin şu bilgileri paylaştı: “Yoğunluğumuz olduğundan fazla. Düğün sezonunu doldurduk. Rezervasyonları bekletiyoruz. Mönülerde değişiklikler yapmayı planlıyoruz. Yemekli düğünler daha çok tercih ediliyor. Yemeklerimizi usta aşçılarımız hazırlıyor. Her bütçeye göre düğün yapıyoruz. Tabii ki kaliteyi ön planda tutarak iş yapıyoruz. Düğün fiyatlarımız, 25 Bin TL’den başlıyor. Düğünlerin ardından ofisimde beklerim. Bunun nedeni illaki teşekkür için geri dönüşler oluyor. Çalışanlarımıza yönelik hep olumlu dönüşler alıyoruz. Genel anlamda bizim salonumuzda düğününü yapan herkesten olumlu dönüşler alıyoruz.” 

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti