DP VE BBP ADAYLARINDAN

DP VE BBP ADAYLARINDAN

KAYSERİ CEMİYETİNE ZİYARET

Kayseri Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya Mazlum-Der Kayseri Şubesi Yönetimi,  Büyük Birlik Partisi İl Yönetimi, Demokrat Parti İl Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan adayı ile Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av.Eylem Sarıoğlu´nu ayrı ayrı kabul ederek bir süre sohbet etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya konuklarını kabulde ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirip, siyasetçilere ve STK mensuplarına çıktıkları yolda başarı dileklerinde bulundu.

İlk konuk Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av.Eylem Sarıoğlu oldu. Sarıoğlu ziyarette yaptığı değerlendirmede ?Her yerde iki adayın yarıştığına dair bir izlenim var. Demokrasinin, özgürlüğün gelişmesinde gazetecilik mesleğinin, basının önemi var.  Gazeteciler Cemiyeti´nin ve bu mesleği icraat eden emekçi arkadaşlarımızın biz gerçekten Kayseri de önemli bir yer tutuklarının inancımızdan kaynaklı ilk ziyaretlerimizden birini Gazeteciler Cemiyeti´ne yapmayı uygun bulduk. Ülkede iki ittifak üzerinden şekillenen bir seçim yarışı varmış gibi şekilleniyor, tartışılıyor. Halkın ikisi arasında tercih yapmaya zorlanan bir algı yaratılıyor. Bağımsız aday olarak yola çıkarken birçok kesimle, sendikayla, dernekle ve kurumlarla görüştük. Kayseri de bunca yıldır emek ve demokrasi içerisinde insan hakları mücadelesi içerisinde yer almış büyüklerimizle mücadele arkadaşlarımızla kadın örgütleriyle, derneklerle görüştük. Kayseri halkının ihtiyaçlarına onların önceliklerine göre bir belediyecilik anlayışını şekillendirmek üzere yola çıktık ve bağımsız adaylığımızı da böyle ilan ettik.? ifadesini kullandı.

Başkan Altınkaya´nın ikinci konukları Demokrat Partililer oldu? İl Başkanı Ali Yıldırım ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Kamil Karamete çalışmalar hakkında bilgiler verdiler? Melikgazi adayı Karamete  ?Melikgazi´ye 2014 seçimlerinde belediye başkan adayı oldum gururla taşıdığım bir sıfattır ama o gün yarım bıraktığımız bir iş vardı. Aradan 5 yıl geçtikten sonra bu işe yeniden başlamamız gerekir dedim. Siyasette de, hayatta da, ticarette şu vardır; kayıp etmek hiç önemli değil kaybedebilirsiniz asıl kaybeden vazgeçenlerdir. Ben hayatım boyunca Kayseri´ye olan hizmetimden milletime olan hizmetimden vazgeçmedim. Ben bu şehirde doğdum bu şehirde okudum üniversiteyi bile bu şehirde okudum askerlik dışında hiçbir zaman bu şehirden ayrılmadım. Benim siyasi durumum hiçbir zaman değişmedi. Bundan sonrada değişmeyecek. Ben bu seçimlerin ülkemize Melikgazi´ye hayırlısı olmasını diliyorum? değerlendirmesinde bulundu?               Başkan Altınkaya´nın üçüncü konukları Mazlum-Der Kayseri Şube Başkanı olarak seçilen Ahmet Taş ve yönetim kurulu üyeleri idi?  Mazlum-Der Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş´da ziyaretteki  konuşmasın da "Mazlum-Der´in 1998´de Kayseri Şubesi kuruldu. O günden bugüne 21 yıldır faaliyetlerini devam ettiriyor. O günden bugüne kadar da Kayseri´de sivil toplum kuruluşları içerisinde de denge unsuru bir konum olmuş. Mazlum-Der kırmadan, dökmeden, hukukun dışına taşmadan ve uçlara da meydan vermeden toplumda dengelerin sağlanması, yanlışlıkların giderilmesi için elinden gelen gayreti göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Başkan Altınkaya son olarak BBP Kayseri İl Başkanı Mehmet Karahançer ve beraberindeki heyeti ağırladı. BBP Kayseri İl Başkanı Mehmet Karahançer´de ziyarette  "Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Çocuklarımızın süt parasını, evimize götüreceğimiz 3 ekmeğin birini buraya vakfetmek suretiyle 26 yıldan beri dimdik, ellerimiz tertemiz bir şekilde bu siyasete devam ediyoruz. Bütün kardeşlerim özveriyle çalışıyorlar. Kayseri´de 16 ilçemizin 10´ununda aday gösterdik. 6 ilçede aday gösteremedik" şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı