DOSTLUK RÜZGARLARI

DOSTLUK RÜZGARLARI

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri sonrası oluşan Kocasinan Belediyesi`nin yeni meclisi ilk toplantısında uyum ve dostluk rüzgarlarına sahne oldu.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her iki gruptaki meclis üyelerinin Kocasinan`a hizmet; bilinç ve şuurunda, uyum içinde, danışarak çalışacaklarını vurguladı…

MHP Grubu adına konuşan Metin Hüseyin Cihan," Sayın Başkanım biz sizi çok seviyor, sayıyoruz. Bu saygımız, muhabbetimiz devam etsin istiyoruz.  Öyle işler yapın ki bizi şaşırtın, jest yapın. Bu sizin için fevkalade güzel olur. Komisyonlara bizi de alın. Teklifler sizden gelirse biz daha çok memnun oluruz. Hayırlı her işinizin yanınızdayız. Sizin en büyük şansınız Bekir Abi. Hem sizin hem bizim ağabeyimiz. Birlikte hiçbir sıkıntımız, daralmamız olmaz.  Çok teşekkür ediyoruz"diye konuştu…

 

Başkan Mustafa Çelik,  MHP`li üyelerin de komisyonlara katılmalarından çok memnun olacaklarının altını çizerek, "Biz dedik ya uyum içinde çalışalım, hemen sizi de komisyona katarız. Önemli olan huzur olsun, uyum içinde çalışalım. Öneriniz teklifiniz var mı diye sorduğumuz buydu. Sizden bir teklif gelmeyince devam ettik ama bundan sonraki dönemde komisyonları beraber oluşturalım. Uyum içinde çalışırsak hiç sıkıntımız olmaz" diye konuştu. 

 

MHP`li üyelerin ziyaretinden çok memnun olduğunu vurgulayan Başkan Çelik," Bir kere şu yüzünüzün gülmesi yeterli, Allah daim etsin. İnşallah bu uyumu dönem sonuna kadar birlikte götürürüz. Nihayetinde yapacağımız iş Kocasinan`a hizmet etmek.  Sizin de aynı bilinç ve şuurda olduğunuzu biliyoruz. Rabbim utandırmasın, İnşallah birlikte istişareler ederek, komisyonda olsun olmasın, komisyonda varmış gibi sizin de görüşlerinizi alarak birlikte çalışır, uyum içinde götürürüz. Ben tekrar teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz beni çok memnun etti" şeklinde konuştu. 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”